Sundhedspleje for ældre amerikanere

07/29/2010 by admin

Denne artikel dækker grundlæggende sundhedspleje for den ældre del af befolkningen, herunder en kort oversigt over deres forsikring muligheder og sundhed behandling steder, rutinemæssige pleje for en ældre person, unikke udfordringer af en ældre og nyere forskning inden for geriatrisk medicin.

Insurnace indstillinger

Mange af vores ældre borgere er så heldig at have en privat sygeforsikring gennem enten en sundhed vedligeholdelse organisation (HMO) plan eller en plan, under hvilke de er tilladt at se nogen læge, de vælger. Alle ældre borgere, der har indbetalt til Social sikring er berettiget til Medicare. De fleste traditionelle forsikringsordninger tillade dig at bruge både Medicare og en traditionel politik i fællesskab, så enhver co-betaler ikke er omfattet af en vil blive samlet op af andre. Stadig, mange ældre mennesker har nogen sundhedspleje på alle eller har til at betale ud af lommen. Disse mennesker er afhængige af Fællesskabets sundheds-Centre og skadestuer til at yde omsorg.

Foreslåede rutinemæssige pleje for en ældre Person

Som en person aldre, vil de have mere hyppige rutinemæssige besøg med deres familie læge overvåge deres sundhed. Aetna Health Care guide tyder på, hvor ofte ældre mennesker bør besøge deres læge for rutinemæssige pleje. I alderen 65-70 foreslår guiden, du se din læge for en komplet eksamen en gang om året. I alderen 70 og 80 foreslår guiden, du se din læge én gang hvert halve år. Ved alderen 80, ifølge guide, bør ældre mennesker med ingen alvorlige sundhedsmæssige svækkelser besøge deres læge hver tredje måned. Rutinemæssig medicinsk pleje bliver mere dybdegående og involveret, og blod arbejde er normalt inkluderet i disse mere hyppige besøg. Derudover er eventuelle medicinske test behov inkluderet.

Unikke Challanges

Når en person bliver ældre, vil de opdage unikke sundhedsmæssige udfordringer, som kan være nye. Syn og hørelse kan falde, der kræver hyppigere syn og hørelse screeninger. Hjertet spørgsmål relateret til ældning og kolesterol også blive et stort problem. Lungerne kan forværres eller bliver uge, resulterer i vejrtrækning spørgsmål såsom emfysem. Derudover oplever ældre mennesker et tab af knogletæthed, fører til mere frakturer. Kræft er også en risiko for ældre, som cellerne alder. Alle disse ekstra sundhedsmæssige udfordringer vil sandsynligvis resultere i en ældre person ser flere specialister til at behandle deres særlige bekymringer. Alzheimers sygdom og psykiatrisk behandling er også bekymringer for ældre.

Fortsat forskning og bekymringer

Ifølge de seneste oplysninger af verden kongres i gerontologi og geriatri bliver forebyggelse en chef fokus i senior eller ældre sundhedspleje. Snarere end at behandle hoftebrud, er at yde ordentlig knogle massefylde screeninger og at levere medicin til at styrke knogler metoder til at undgå brud. Snarere end at behandle slagtilfælde, bør læger fokusere på at opnå bedre kontrol over deres patienters blod pres.

Konklusion

Denne nyhed er opmuntrende for os blive ældre. Efter alt, først af de baby boomers har nået pensionsalderen. Vores numre vil fortsætte med at vokse i de kommende år, forøgelse af antallet af mennesker har behov for ældre sundhedspleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com