Kosttilskud for at mindske ankel hævelse

02/22/2012 by admin

Bestemmelse af som supplement til at tage til ankel hævelse i vid udstrækning afhænger af, hvad der forårsager din ankel til at svulme. Hvad der virker for en sports skade ville ikke arbejde for venøs insufficiens, f.eks. Hvis din ankel hævelse skyldes en sygdom som diabetes, kan kosttilskud interferere med andre medicin du tager. Være forsigtig med at vælge en behandling for at undgå interaktion narkotikaproblemer.

RIS

Hvis din ankel hævelse skyldes en skade som vride det eller overusing det, ris---resten, is, er kompression og elevation---vejen at gå. Anvende is til din opsvulmede ankel i 20 minutter, fire til otte gange om dagen. Hvis du bruger en gel pack, gælde det for kun 10 minutter. Sørg for at ombryde isen i et håndklæde til at undgå vævsskader fra kulden. Ophøje din ankel 12 inches over dit hjerte med puder eller puder.

Butcher's Broom

Ifølge Virginia Hospital Center viser kliniske undersøgelser, at urten butcher's broom væsentligt kan reducere benet hævelse i tilfælde af kronisk venøs insufficiens, en tilstand, der opstår, når ventiler i benene mislykkes og forårsage blod til pool i underbenene, fører til hævede ankler. Du kan opnå den terapeutiske dosis med 36 til 37,5 mg af butcher's broom to gange dagligt. Der har været nogen negative virkninger bemærkede i kliniske forsøg, men doser til børn, gravide eller ammende kvinder og mennesker med leversygdom er ikke blevet fastlagt.

Oligomere Proanthocyanidins (OPCs)

Oligomere proanthocyanidins (OPCs) er fundet i pine bark ekstrakt og vindruekerneolie ekstrakt. Begge har vist sig for at reducere hævelse, inflammation, ben tyngde og smerter i kronisk venøs insufficiens, ifølge Virginia Hospital Center. OPCs bruges også til at forebygge blodpropper fra formning under lange fly forlystelser. De bidrage til at mindske hævelse forårsaget af Præmenstruelt syndrom og åreknuder. Tag ikke disse kosttilskud uden rådgivning af en læge, hvis du er på blodfortyndende medicin eller acetylsalicylsyre. Den terapeutiske dosis er 150 til 300 mg dagligt.

GotU Kola

GotU kola præparater, længe anvendt som udøvere af Ayurveda medicin og alment tilgængelige i USA, har været anvendt til behandling af venøs insufficiens og åreknuder. Den terapeutiske dosis er 120 mg per dag, men urten skal tages i fire uger for at være effektiv. Den eneste bivirkning er lejlighedsvis hududslæt. Doser ikke er blevet fastsat til små børn eller de lider af svære lever- eller nyresygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com