Kelation terapi hjælpe tilstoppede arterier

02/24/2012 by admin

Indførelsen af kelation terapi infusioner kan hjælpe med at mindske plak formationer forbundet med den betingelse, der er identificeret som åreforkalkning. Åreforkalkning er en tilstand hvor din arterievæggen tykner og passage af arterierne smalle, hvilket gør det vanskeligere for blodet at nå frem til forskellige dele af kroppen og organer. Åreforkalkning kan opstå i kroppen hvor som helst, men det påvirker ofte hjernen, hjertet og underekstremiteterne, når store arterier bliver blokeret.

Årsag til tilstoppede arterier

Pletter inde den indvendige foring af arterierne bliver rejst og hævede på grund af plaque dannelse forårsaget af tilstedeværelsen af low-density lipoprotein, blod blodplade sammenklumpning, højt kolesterolniveau, overdreven calcium, henfaldet muskuløs celler og fibrøst væv. Hvis du har højt kolesteroltal, er du mere tilbøjelige til at ende op med tilstoppede arterier. Denne betingelse kan blokere blodtilførslen til dele af din krop og sætte dig i risiko for at få et slagtilfælde, hjerteanfald, angina, lavere smerter i benene eller blodpropper problemer.

Mindre Calcium giver mulighed for Plaque dannelse opdeling

Ifølge Dr. Hitendra H. Shah gør en familie læge, og Dr. Morton Walker, en tidligere ortopæd og nuværende professionel medicinsk forfatter, konventionel medicin en bevægelse mod forståelse at kalkaflejringer spiller en stor rolle i åreforkalkning. Både Dr. Shah og Dr. Walker forklare i deres bog, "Alt du bør vide om kelation terapi," at sådan terapi har vist sig succesfuld i at hjælpe mindske problemer forbundet med åreforkalkning og tilstoppede arterier. Under behandlinger, som kan sidste tre til fire timer hver session, du er infunderes med ethylendiamintetra (EDTA): en kemisk kendt for sin evne til at binde til giftige metaller, føre, zink og kviksølv. EDTA kan også binder til calcium. Når EDTA binder med metaller i din blodbanen og/eller calcium, kemiske og materialerne det har knyttet sig til at flytte ind i nyrerne og er gået ud af kroppen, når du tisse. Med hurtig overdreven calcium fjernelse, calcium formationer i din arterier begynder at bryde med større lethed: Dette er, hvordan EDTA hjælper med at rydde dine arterier af eksisterende blokeringer.

Kolesterol niveau forbedringer

Ud over kalkaflejringer hævde Dr. Shah og Walker, low-density lipoprotein (LDL) er en form for kolesterol ansvarlig for tilstoppede arterier. EDTA kan hjælpe med at holde LDL niveauer minimeret. EDTA infusioner hjælper med at holde high-density lipoprotein høj, en god form for kolesterol. Hvis du har lave niveauer af HDL-kolesterol, kan EDTA bidrage til at øge dem. Høje niveauer af HDL-kolesterol er ønskelig, da disse lipoproteiner er i stand til at være syntetiseret af din lever, picking up overskydende LDL kolesterol, og at fjerne kolesterol fra blodårerne. I mellemtiden, LDL-kolesterol er ansvarlig for transport af kolesterol i arterierne hvor det kan derefter blokere dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com