Hvad er retsmidler for kroniske Sinus infektioner?

10/03/2011 by admin

Hvad er retsmidler for kroniske Sinus infektioner?

Kroniske sinus infektioner forårsage sinus hulrum bliver hævede og inficeret. Det bliver vanskeligt at trække vejret på grund af slim oprustning. Nogle af de symptomer, der er forbundet med kroniske sinus infektioner omfatter pres i sinus hulrum, stuffiness, hovedpine, ansigtssmerter og en gul eller grøn udflåd fra næsen. Kroniske sinus infektioner holder normalt mindst 8-12 uger eller mere.

Timian

Anvendelse af timian til medicinske formål har været praktiseret i mange år. Timian er antiseptiske egenskaber og er almindeligt anvendt som et middel for kroniske sinus infektioner. Timian kan være kogt og drinked som en varm drik.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike er et effektivt middel mod kroniske sinus infektioner. Når inhaleres i næseborene, hjælper det til at løsne slim, forårsager hurtig bortledning af slim fra sinus hulrum.

Nasal skyl

Skylning sinus hulrum hver dag med en nasal skyl hjælper til tynd slim. Nasal skyl kan købes på et apotek håndkøb eller kan foretages fra en opløsning af bordsalt.

Hvidløg

Spise to Kryddernelliker hvidløg hver dag kan bruges som et antibiotikum til behandling af kroniske sinus infektioner. Hvidløg kan også knust og placeret i en skål med dampende vand og indåndes.

Eucalyptus olie

Indånde dampe af eukalyptusolie er kendt for at rydde bihuler og reducere inflammation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com