Hvordan man donerer blod med leddegigt

09/17/2011 by admin

Alle ved at donere blod redder liv, men mange mennesker med leddegigt ikke er i stand til at donere blod på grund af visse former for medicin, de kan tage. Men hvis du lider af leddegigt og ikke tager nogen medicin, der kunne forstyrre donere blod, det er især bydende nødvendigt, at du overholder de følgende retningslinjer for at sikre, at du oplever som behagelig en oplevelse som muligt før og efter donere blod.

Instruktioner

Hvordan man donerer blod med leddegigt

• Se liste over medicin, mennesker, der donerer blod ikke er tilladt at tage ved at besøge det amerikanske Røde Kors eller United blod Services hjemmeside. Sikre, at du ikke tager nogen af de anførte medicin. De fleste gigt medicin end non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) smertestillende midler er på listen over forbudte medicin. NSAID smertestillende indeholde fælles over-the-counter smertestillende midler anvendes til gigt, såsom naproxen (narkotika i Aleve) og ibuprofen (narkotika i Motrin og Advil).

• Informere medlemmet phlebotomist eller personale, der udfører din sundhed screening, at du har leddegigt. Sikre, at du afslører noget medicin, som du tager, især dem, du tager til at administrere din leddegigt, at den enkelte udfører din screening.

• Indtager en afbalanceret måltid og en passende mængde vand før donere blod. De fleste mennesker har brug at drikke 4 til 8 ounce af vand pr. vågne timer at forblive hydreret. Selvom spise godt og resterende hydreret er vigtigt for alle folk donere blod, er de især vigtigt for en person med leddegigt at undgå en opblussen.

• Undgå anstrengende fysisk aktivitet for 24 timer efter donere blod. Selvom det anbefales for alle folk donere blod, er det afgørende for trivsel af en person med leddegigt at undgå en opblussen af symptomer.

• Vente mindst 112 dage mellem donationer bestående af 2 enheder af røde blodlegemer. Ifølge det amerikanske Røde Kors, er dette det mindste beløb af tid, der kræves til at sikre, at din blodforsyning er blevet restaureret. Den amerikanske Røde Kors anbefaler også venter mindst 3 dage mellem trombocyt donationer og 56 dage mellem fuldblod donationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com