Svangstøtte for smerte

10/06/2011 by admin

Når en person er flad-footed har han ikke det naturlige støtte i sin mund, som han har brug for. En flad-footed person er tilbøjelige til at opleve smerter i benene, ben og ryg samt som i svangen af foden. Når en foden over pronates, det betyder at den ruller indad på anklen, der skaber strukturelle ubalance og smerte.

Identifikation

Når du har over-pronation medfører dette for meget strækker sig på plantar fascia, som er den brede bånd af fibrøst væv, der er placeret langs bunden af din fod. Inflammation resultater, når plantar fascia stretching fra helbrede. Dette forårsager smerte i din bue og i din hæl. Hvis du ikke behandle denne betingelse, kan en hæl anspore, som er en knoklet fremspring, medføre, noter Epodiatry.com. Flade fødder resultere ofte i over-pronation, men ikke alle, der over pronates er flad-footed, ifølge Bigkneepain.com. På den anden side, hvis du har en ufleksible, høj bue kan dette få dig til at under-pronate. For dem, der over pronate, medial eller arch sidestøtte er afgørende, fordi støtte vil forhindre foden ruller for langt indad.

Orthotics

Polstret sko skær, kaldet orthotics kan yde støtte til din bue, som skal hjælpe med at fjerne dine smerter. Iført sko, der har stød stødabsorberende såler, en rimelig hæl og der er lavet af blødt læder, samt at få monteret med aftagelig fod indlægssåler eller orthotics, vil forhindre smerter samt give tiltrængt støtte til din buer.

Udvalg

Når smerten er specielt forårsaget af flade fødder, Vælg en orthotic med en medial hæl post og korrekt svangstøtte, ifølge Foot.com. Denne type orthotic hjælper korrekte og kontrol over-pronation, som vil lindre den smerte, du oplever i din buer.

Beskrivelse

Orthotics, der er polstret sko skær, kontrollere bevægelsen af dine fødder, når de bevæger sig unormalt. Gode sko, sammen med orthotics, vil støtte hælen og mellemfoden, som vil lindre stress på din buer.

Teknikker

Nogle individer tape fødderne for at yde støtte til deres buer og begrænse bevægelse. Anti-inflammatoriske medicin kan også tages til at lindre smerter. Disse teknikker, kombineret med brugen af orthotics, bør hjælpe dig enormt.Derudover skal du overveje, hvis du laver noget, der skærpende din arch smerte. Om nødvendigt, ændre dine aktiviteter. Strække din kalve hver dag hjælper lindre pres på foden. Foden ortoser bør absolut anvendes, hvis en strukturel uligevægt er til stede, som din mund læge kan afgøre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com