Tidlige tegn på autisme hos børn

10/05/2011 by admin

Autisme er en udviklingsforstyrrelse skønnes for at forekomme i 1 ud af 100 børn, mest drenge. En autisme diagnose forekommer normalt mellem de anden og tredje fødselsdage, men ofte de tegn og symptomer på autisme starter godt inden da. Nylige undersøgelser tyder på, at nogle børn med autisme viser tegn så tidligt som seks måneder i alder. Fordi tidlig behandling fører til en bedre prognose, er det gavnligt at vide de tidlige tegn på autisme.

Sensoriske vanskeligheder

Sansemæssige problemer er meget almindeligt hos børn med autisme. Autistiske børn med sensorisk problemer har ændret sensoriske svar for at lyde, touch, smag, syn og lugt. Indikatorer for sensoriske problemer tidligt i livet kan omfatte overreaktion at lyde eller stærkt lys. Mange gange, er autistiske børn picky eaters tidligt om, helt at undgå visse teksturer eller temperaturer på fødevarer på grund af deres problemer med smagssansen.

Sociale problemer

Social nedskrivninger er normalt helt tydeligt i en tidlig alder i autistiske børn. Det er almindeligt for autistiske børn foretrækker alene play og undgå at blive i nærheden af andre. I almindelighed, undgå autistiske børn nærhed, herunder kærlig fremskridt. Kys, knus og snuggling er ofte alt for tæt for børn med autisme. Ofte, synes autistiske børn døve, nægter at vende, når deres navn eller nogen ønsker deres opmærksomhed. Øjenkontakt er også sporadisk og sjældne. Autistiske børn kan ikke smil som svar på nogen smilende på dem.

Ændringer

Autistiske børn elsker rutine, og ofte bliver stiv med det. Eventuelle afbrydelser af deres rutine kan forårsage angst. Begynder tidligt i deres liv, kan ting som værelse layoutændringer og daglige rutine ændring genere børn med autisme.

Sprog forsinkelser

En af de mest almindelige tegn på autisme børn er sprog forsinkelse. Autistiske børn normalt ikke plapre eller efterligne lyde tidligt i livet.

Spille problemer

Børn med autisme lege ikke med nogle legetøj korrekt. De kan kun spille med dele af et stykke legetøj, såsom spinning hjulene i en legetøjsbil i stedet for at gøre det gå. På grund af tendensen til autistiske børn har restriktive interesser, er det almindeligt for en autistisk barn kun spille med et par specifikke legetøj.

Adfærdsmæssige problemer

Der er en række adfærdsmæssige problemer forbundet med autisme. Udbrud og raserianfald, der er alt for svær for barnets alder og situation er fælles. Nogle børn med autisme er hyperaktive, og kan forekomme høj vedligeholdelse tidligt. Andre synes at blive hængende i et spot, knap bevægelige, helt passiv. Autistiske børn har også stereotype adfærd, såsom roterende objekter, flagrende, tå-walking og spinning.

Advarsel

Hvis du har nogen mistanke om har dit barn autisme, indberette dem til dit barns børnelæge. Børnelæge kan henvise barnet til en udviklingsmæssig børnelæge for en fuldstændig vurdering af barnets udvikling og eventuelle problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com