Plastik-kirurgi omkostninger for læbe reduktion

09/25/2011 by admin

Mange mennesker overvurderer drastisk omkostninger af plastikkirurgi. Selvom du vil næsten helt sikkert betale i tusindvis til en plastik-kirurgi procedure, er det meget sjældent at har en fem-cifret-pris tag knyttet til din plastikkirurgi regning. Læbe reduktion er en af de billigere plastik-kirurgi procedurer, fordi det er udført på et lille område af kroppen og kræver en forholdsvis kort tid investeringer af kirurg og medicinsk personale.

Betydning

Læbe-reduktion kirurgi er en permanent procedure; Hovedformålet med operationen er at mindske størrelsen af en patients læber. Hvis det ønskes, kan læberne også omformes til et mere attraktivt form end nuværende. Patienter kan vælge at blive opereret på begge læber eller blot vælge at ændre den største af to. At læbe reduktion er klassificeret som en kosmetisk procedure, er det ikke omfattet af forsikringsselskaber.

Omkostninger

Læbe-reduktion kirurgi koster typisk overalt fra $2.000-til-$4, 000. Men det nationale gennemsnit er rapporteret at være omkring $3.000. Ser ikke for lejlighedskøb-kælderen priser når du vælger en plastikkirurg, for dem der afgift langt mindre er ofte ubekræftede, uerfaren og vil udføre en forkludrede-up job.

Overvejelser

According to plasticsurgery.org, when choosing a plastic surgeon, you should choose a surgeon who is certified by the American Board of Plastic Surgery or The Royal College of Physicians and Surgeons of Canada. Han eller hun bør opererer kun i akkrediterede medicinske centre og have mindst tre års plastikkirurgi erfaring.

Tidsramme

Læbe-reduktion kirurgi, selv varer normalt mellem en til to timer. Fordi læbe reduktion er en ambulant procedure, bliver du nødt til at tage tid fri fra arbejde og eventuelt træffe foranstaltninger til værelser på et hotel, hvis din procedure vil blive udført af staten. Restitutionstid er relativt korte; Du kan forvente at være tilbage på arbejde inden for tre til syv dage af proceduren.

Advarsel

Som med alle invasive plastikkirurgi procedurer, er der et element af risiko med læbe-reduktion kirurgi. De mest almindelige bivirkninger af læbe-reduktion procedurer er følelsesløshed, hævelse og begrænset tygning og tale. Sammenlignet med andre plastik-kirurgi procedurer, er disse bivirkninger trivielt. Typisk, bivirkninger vil sprede senest syv dage efter operationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com