Hvad er abort symptomer?

09/05/2011 by admin

En abort eller spontan abort, opstår, når en kvindes krop afslutter en graviditet. Dette sker normalt inden for de første 20 uge af graviditeten. Selv om der er en række årsager hvorfor kroppen vil mislykkes en frugtsommelighed, er symptomerne på abort den samme for de fleste kvinder. De fleste kvinder oplever kraftig blødning, kramper og smerter i underlivet. En abort resulterer også i forbifarten blodpropper og føtalt væv, effektivt sluttede graviditeten.

Kramper

Stærk kramper i underlivet eller bækken regionen kan være et tidligt symptom på abort. Mens kedelig kramper kan være normal, bør kramper, der forårsager tung vejrtrækning undersøges.

Blødning

Selvom intermitterende spotting er normalt i løbet af første trimester, kan kraftig blødning angive abort. Hvis blødningen opsuger gennem en pad inden for et par timer, er lægehjælp nødvendig.

Smerter

Skarpe abdominale smerter er en indikator for abort. Kedelig smerte kan også mærkes i bækkenpartiet, nederste del af ryggen eller maven.

Blodpropper

En alvorlig abort symptom passerer små blodpropper og væv fra skeden. Hvis væv er grå, er det sandsynligvis føtalt væv.

Ophør af bevægelse

Hvis moderen kunne føle fosteret bevæge sig og sparke, et fælles symptom for abort ikke længere føle enhver bevægelse i livmoderen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com