Hvordan til at identificere 20 store knogler i kroppen

05/15/2011 by admin

Voksne har 206 knogler i deres organer, selvom kun 20 af disse knogler spiller en vigtig rolle i strukturen af skelettet. At identificere de 20 store knogler i den menneskelige krop kan være en udfordrende opgave for nogen. Desværre er den eneste måde at med held identificere knogler i den menneskelige krop til at huske deres navne og steder, selvom tips og tricks der kan hjælpe med at huske navnene på knoglerne og deres placeringer.

Instruktioner

Hvordan til at identificere 20 store knogler i den menneskelige krop

• Nedbryde knogler i kroppen i grupper for at lette memorization. Foreslåede grupper er hoved, core krop (skuldre, torso, hofter og korsbenet), arme og hænder, og ben og fødder.

• Husk at der er kun en stor knogle i hovedet. Dette er kraniet.

• Huske de store knogler af selve kernen. Start med nøgleben. Kravebenet er kraveben. En nem måde at huske dette er der både nøgleben og krave knogle starter med bogstavet C. Næste, gå ind på skulderbladet. Scapula er skulder knogle. De begge starter med bogstavet S, medvirken i memorization. Andre knogler i denne del af kroppen ikke har nogen tricks og simpelthen nødt til at være udenad. Brystbenet er brystbenet. Ilium er hoftebenet. Ribbenene oprette brystkassen. Korsbenet er en gruppe af sammenvoksede knogler i bunden af rygsøjlen placeret i mellem de iliaca kamme, som er toppen af hofte knoglerne.

• Huske de knogler, der udgør den arme og hænder. Starte fra toppen af armen i nærheden af skulderen og arbejder ned til fingrene. Humerus er den lange knogler i overarmen. At huske, at dette er den knogle, der gør ondt, når det er stødte og ofte kaldes funny bone vil gøre, at huske på, at det er humerus en let opgave. Radius og ulna er knogler i den nederste del af armen. At huske at den radiale puls, som er pulsen i nærheden af håndleddet, ligger i nærheden af radius gør det nemt at huske denne knogle. Carpals er knogler i håndleddet. Mellemhånd er knoglerne i hånden. Phalanges er knogler af fingrene.

• Huske de knogler, der udgør ben og fødder. Starte fra toppen af ben i nærheden af bækken og arbejde ned til tæerne. Lårbenet er den lange knogler i den øverste del af benet. Patella er knæskallen. Det er let udenad ved at huske at knæskallen ligner en plade. Fibula og tibia findes i underbenet. Skinnebenet kan lagres i hukommelsen ved at huske at tibia har en tuberositas, som er projektion på den øvre ende af tibia. Tarsal er i anklerne, mellemfodsknogler er i fødderne og phalanges er tæerne.

• Brug et skelet for at huske disse knogler. Skeletter findes almindeligt i biologi labs på gymnasier og højere læreanstalter. Alternativt, et billede af et skelet kan bruges til at arbejde på indlæring og placering af knoglerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com