Virkninger af rygning på Respiration

05/18/2011 by admin

Virkninger af rygning på Respiration

Det respiratoriske system er bogstaveligt talt livsnerven i den menneskelige krop. Det leverer blodet med ilt, en af de grundlæggende elementer i livet.

Virkninger af rygning på åndedræt kan være skadelig. Når du ryger, du hæmme den naturlige strøm af ilt, og hver cigaret leverer nogle 4.000 giftige stoffer til luftvejene, således forringer dens funktion på ubestemt tid.Nogle af de langsigtede virkninger er skitseret nedenfor.

Lungekræft

Ifølge American Cancer Society er rygning ansvarlig for omkring 87 procent af lungekræft dødsfald. Derudover er det en af de mest vanskelige kræftformer til behandling.

KOL

Kronisk obstruktiv lungesygdom omfatter emfysem og kronisk bronkitis. The American Lung Association siger, at rygning er den primære risikofaktor, forårsager 80 til 90 procent af KOL dødsfald.

Kronisk hoste

Ofte kaldet "rygerens hoste", en kronisk hoste kan indikere respiratorisk skader, og rygning forsinkelser Immunsystems svar.

Åndenød

Obstruktion af luftvejene fra rygning normalt fører til åndenød. Mangel på ilt kan hæmme dagligdags aktiviteter og i sidste ende føre til hjertesygdom.

Strubekræft

Tobaksrygning øger din risiko for strubekræft, som kan forårsage ekstreme vanskelighed spise, drikke og tale.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com