Afhjælpende øvelser for faldt skulder

04/23/2011 by admin

En faldt skulder, også kendt som en skulder adskillelse, er en type af skade, som opstår, når der sker en afbrydelse, beliggende på den acromioclavicular fælles (ligger hvor skulderen møder kraveben). Dette kan udløses som følge af direkte indvirkning på fælles, forårsager skulder til at "falde" lidt nedad. Mens en mild udgave af denne skade kan behandles med noget mere end hvile og is, nødvendiggøre mere alvorlige (komplet tårer) operation. Rehabilitering for denne betingelse indebærer anvendelse af grundlæggende øvelser for at genoprette vifte af bevægelse og forhindre ophobning af arvæv.

Skulder rejser

Udføre grundlæggende skulder øvelser for at gendanne din fleksibilitet og vifte af bevægelse i skulderleddet, at forhindre en gentagelse af en faldt skulder. Den mest grundlæggende øvelse, du kan udføre for at afvænning din skulder er en oejeblikkelige front raise. Stå med fødderne nogenlunde skulder-bredde fra hinanden med armene hængende gratis på dine sider. Mens at holde armene holdt lige (med albuerne låst), opdrage dine arme i en fremadrettet arc indtil de er fuldt ud over dit hoved, på grænsen af din effektive vifte af bevægelse. Hold i den højeste position i 10 sekunder og derefter vende. Gentag denne boret tre til fem gange, satsning hen til forøge deres vifte af bevægelse lidt med hver gentagelse.

Efter udførelse af den forreste raise, udføre den lateral raise for at angribe din skulder motoriske problemer fra en anden vinkel. Som med den sidste drill, begynder med armene holdt lige på dine sider. I stedet for at bringe dine arme op til forsiden, holde dine arme lige og bringe dem i en bue til side af kroppen, slutter i den samme position (med armene holdt lige over dit hoved). Hold her i 10 sekunder, derefter langsomt vende. Gentag denne boret tre til fem gange.

Tilbøjelige skulder øvelser

Udføre tilbøjelige skulder øvelser for at tillade resten af din krop til at hvile mens du fokusere 100% på skulderen. Ligge på en forholdsvis smal bordet med armene hængende fra begge sider. Samtidig holde armene lige i hele, begynde at gøre små, men gradvist udvide cirkler. Vær sikker på at holde din krop stationære overalt, tillader bevægelse kommer kun fra rotation af fælles, sig selv og ikke fra enhver overdreven bevægelse fra torso. Stop hvor du nå dit niveau af ubehag, derefter begynde at gøre cirkler i den modsatte retning. Gentag to eller tre gange i hver retning.

Forblive liggende på bordet med armene afslappet og hængende gratis. Samtidig holde armen lige, hæve din arm op baglæns i en bue, forsøger at bringe dine arme så langt bag din krop som muligt. Hold i den højeste position i 10 sekunder, derefter langsomt vende. Gentag denne boret tre til fem gange. Udføre alle disse øvelser hver dag i din rehab periode at effektuere en fuld tilbage til din oprindelige skulder styrke før forekomst af en faldt skulder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com