Den bedste kost for nyrerne

04/29/2011 by admin

Vores nyrer er ansvarlig for filtrering giftstoffer ud af blodbanen og sende affaldsprodukter til blæren. Nyresvigt opstår, når disse organer kan ikke fjerne affald produkter uden at miste vigtige elektrolytter. Instituttets nationale nyre anslår 67.000 amerikanere dør hvert år fra nyresvigt. Heldigvis, en sund kost går en lang vej at hjælpe med at holde nyrerne fungerer korrekt.

Kolesterol

Holde din kolesterol lav. Dette er vigtigt for personer med kronisk nyresygdom og dem, der ønsker at forhindre det, Ifølge National nyre Foundation. Mættet fedt er den største synder i tilstopning blodkar og forårsager højt kolesteroltal. Den bedste måde at undgå at spise for meget mættet fedt er at spise magert proteinkilder som fisk og fjerkræ. Ikke steger kød: i stedet bage, Stege, damp eller stege dem.

Undgå fødevarer med hærdede fedtstoffer som margarine, smør og bagværk. Spis mere plante-baserede fødevarer som spinat, broccoli, æbler, bananer og bær. Disse frugter og veggies er fulde af antioxidanter, at hjælpe styrke immunforsvaret og beskytter mod nyresygdom.

Natrium

Begrænse mængden af natrium du indtager hvis du er i risiko for nyresygdom. En stor mængde af natrium kan forårsage væskeretention og kan øge blodtrykket og forårsage åndenød. Mange fastfood, frokost kød, helbredes fødevarer, konserves og TV dinners indeholder en masse af natrium. Læse etiketter på fødevarer, når du går til butikken. Være opmærksom på hvor meget natrium din læge så du kan have. Stedet for at bruge salt til madlavning, brug krydderier og urter. Prøv hvidløg, løgpulver, sort peber eller eddike. Forberede måltider i stedet for tørret eller dåse kød fersk kød.

Når du spiser på en restaurant eller købe fastfood, Tilføj ikke salt til dit måltid. Det sandsynligvis har masser allerede.

Vand

Forbruge masser af vand for optimal nyre sundhed. Nyrerne har brug for masser af vand, så de kan fjerne giftstoffer fra kroppen og opretholde et afbalanceret koncentration af kropsvæsker. Den gennemsnitlige person bør forbruge mindst otte glas vand om dagen. Mennesker med nyresten eller nyrelidelser bør forbruge mere. Nogle læger anbefaler at drikke 1 ounce af vand pr. dag for hver 2 lbs. du vejer. For eksempel, hvis du vejer 150, drikke 75 ounce vand om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com