Hvordan man kan anvende gratis sundhedspleje i Texas

04/25/2011 by admin

Hvordan man kan anvende gratis sundhedspleje i Texas

I dagens økonomi er private sygeforsikringer dyre for mange mennesker i USA. Heldigvis, Medicaid er en regering program, der giver sundhed pleje til dem, der har brug for det, men ikke har råd til det og dermed, "måske ellers gå uden det." Medicaid-programmet er til rådighed i Texas til personer, der opfylder visse krav. For at få gratis sundhedspleje i Texas, du skal ansøge om det først og få accepteret til programmet, før du kan begynde at modtage ydelser.

Instruktioner

Før du anvender

• Finde ud af om du er berettiget, via en af to måder.

Gå til www.yourtexasbenefits.com. I venstre side af websiden, klik på den knap, der siger "Komplet Screening." Følg vejledningen og udfylde spørgeskemaet, så godt du kan. I slutningen af spørgeskemaet, vil du modtage dine resultater og finde ud af, hvis du er kvalificeret til at modtage gratis sundhedspleje i Texas. Hvis du ikke har adgang til internettet, kan du besøge en sundhed og Human Services Kommissionen fordele kontor i nærheden af dig og nogen vil hjælpe dig med at finde ud af din status som arbejdsberettigede. Ring 2-1-1 for at finde ud af en HHSC fordele office nærmeste dit hjem. Hvis du ikke er i stand til at rejse til kontoret for enhver grund--på grund af handicap, sygdom eller ingen transport--kan et HHSC arbejdstager tale med dig på telefonen eller besøge dig hjemme.

• Hvis du er berettiget, opnå en program pakke online på http://www.yourtexasbenefits.com eller anmode om, at der sendes en kopi til dig. Anmeld ansøgning pakke.

• Finde ud af, hvilke dokumenter er nødvendige for at tjene som bevis for din berettigelse. En komplet liste over nødvendige dokumenter er opført i program pakken.

• Samle den nødvendige dokumentation og tage fotokopier af dem.

Anvende til Medicaid

• Udfyld ansøgningen. Du kan anvende direkte online på www.yourtexasbenefits.com eller hvis du foretrækker, kan du udskrive en papirkopi af programmet, som også kan findes på denne hjemmeside. Alternativt, hvis du ønsker temmelig komplet program på telefonen eller personligt, kontakt HHSC.

• Gør eller anmode om fotokopier af din færdige ansøgning.

• Forelægge et udfyldt ansøgningsskema og dokumenter via internettet, e-mail, fax, telefon eller personligt.

• Vente på en afgørelse. Hvis din ansøgning er godkendt, vil du informeres om dine fordele og hvordan de bruges.

• Hvis du er uenig med afgørelsen eller fordele du modtaget, du har ret til at klage ved at anmode om en retfærdig høring, som er et "møde udført af en regional høringskonsulenten med enhver ansøger eller klient, der ikke er enig og ønsker at appellere en handling på din sag." Kontakt HHSC for flere detaljer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for hjælp på ethvert tidspunkt under ansøgningsprocessen, har Texas sundhed og menneskelige Service Commission folk til at hjælpe dig. Blot ringe 2-1-1. Tolkene er også tilgængelig, hvis du har brug for noget til at blive oversat.
  • Tage fotokopier af alle ansøgning materialer, som du indsender. Opbevaring af alt er en god idé i tilfælde af dokumentation får malplacerede eller går tabt.
  • Screeningtest kan ikke bestemme, om du rent faktisk vil være i stand til at modtage gratis sygehjælp. Dens formål er at give dig en generel idé af din status som arbejdsberettigede. Den eneste sikre måde at finde ud af hvis du kan få gratis sundhedspleje er ved at anvende.
  • Afhængigt af din økonomiske situation og om du opfylder visse kriterier, vil du enten modtage en fordele pakke, der vil dække alle udgifter, eller du kan være forpligtet til at betale en mindre egenbetaling for tjenester. GovBenefits.gov hjemmeside angiver, at kvalificere sig i almindelighed, din økonomiske situation har skal betragtes som "lav indkomst eller meget lav indkomst." Desuden, du skal passe ind i en af følgende kategorier: "du skal også være enten gravid, en forælder eller relative vicevært i et afhængige børn under alder 19, blind, har et handicap eller et familiemedlem i din husstand med et handicap eller være 65 år eller ældre."

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com