Kundalini Yoga til Detox & Destress

06/02/2011 by admin

Kundalini Yoga til Detox & Destress

Kundalini Yoga er en kombination af specifikke strækninger og vejrtrækning at give større fokus og mindre stress på kroppen. Det er også nævnt som "yoga af bevidsthed" for den måde, det hjælper en person øge hendes mentale, åndelige og fysiske disciplin.

Sådan fungerer det

Gennem en række dybe strækninger og kontrolleret vejrtrækning udløser Kundalini Yoga endorfiner, som forbedrer en persons humør. De bevægelser og udgør hjælpe løsne spændinger på rygsøjlen og øge blodgennemstrømningen i hele kroppen. Dette hjælper kroppen destress fra daglige slid og ælde. Når kroppen er mindre stressede, fungerer det på et højere niveau. Endorfiner hjælpe for at øge fordøjelsessystemet funktion, som detoxifies kemikalier i huden, organer og blod.

Fordele

Kundalini Yoga kan bruges som en daglig vej til destress sindet og bidrage til at skabe fokus på områder af et menneskes liv. I løbet af stretching og vejrtrækning ind en person også i en meditativ tilstand. Det øger også psykiske og fysiske energi.

Hvor det er tilbudt

En lokal yogastudio kan tilbyde Kundalini-stil klasser på en regelmæssig basis. Klasser åbne for offentligheden er sandsynligvis opført i afsnittet begivenheder i din lokale avis. Du kan også købe bøger eller flashkort med rejser og information eller besøg webstedet Kundalini Yoga (Se referencer) for mere information om læring denne gavnlige form for yoga.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com