Hvordan man kan rette en indgroet Toenail med bomuld Pledgets

09/02/2011 by admin

Nedgroede tånegle er et fælles problem, der kan opstå som følge af iført sko, der er for snæver. Andre årsager omfatter skader på negleroden og forkert pedicure teknik. Venstre ubehandlet, nedgroede tånegle kan blive abscessed og oprette granulationsvæv. I særligt alvorlige tilfælde kan koldbrand og tab af det evaluerede system i sidste ende resultere. Hvis fanget tidligt, kan nedgroede tånegle behandles med succes derhjemme ved hjælp af bomuld pledgets. Mere alvorlige tilfælde skal behandles af en ortopæd.

Instruktioner

• Fyld stor skål eller balje med varmt (men ikke skoldning) vand. Hvis det ønskes, tilsættes 1/2 kop Epsom salte. Nyd de berørte foden eller fødder i vandet i 15 til 20 minutter for at blødgøre tånegle og gøre dem lettere at manipulere.

• Klip et lille rektangel fra den T-shirt, omkring 1" lang og 1/4" bred, for hver pledget. Roll klud rektangel, så det ligner en kort streng af spaghetti. Du skal bruge en pledget for hver side af hver berørt toenail.

• Omhyggeligt lirke tilbage ramte hjørnet af toenail indtil du finde kanten. Hvis toenail er abscessed, pus vil løbe ud når du har løftet spidsen. Forsigtigt tørre væk enhver væske, der dræner, men lad ikke gå på hjørnet af neglen. At finde og løfte spidsen af hjørnet kan være ganske smertefuldt og vanskeligt, især hvis tå er abscessed eller meget opsvulmet.

• Tuck bomuld pledget mellem hjørnet af neglen og huden under det, og derefter give slip på neglen og gør det muligt at hvile på bomulden. Smerter reduceres næsten med det samme, som spidsen af en toenail er ikke længere grave ind i de omkringliggende kød.

• Gentag processen for hvert hjørne af hver berørte søm, to til tre gange dagligt indtil toenail er vokset ud og er ikke længere indlejret i kødet af tåen. Afhængigt af længden af toenail før begyndelsen behandling, vil det normalt tage 1 til 3 uger.

Tips & advarsler

  • Selv om indsættelse af bomuld pledgets kan være ganske smertefuld de første par gange, bliver det meget mindre ubehageligt som tåen begynder at helbrede.
  • Hvis du har diabetes eller forringet omløb, forsøg ikke at behandle nedgroede tånegle derhjemme. Se din læge eller fodlæge til behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com