Hvordan man bruger en TENS maskine til Plantar Fasciitis

08/23/2011 by admin

Plantar fasciitis er karakteriseret ved en inflammation af bandet af væv, der løber langs bunden af din fod. Dette band, også kendt som plantar fascia, strækker sig fra din hæl til højre omkring bolden af din fod. Når oplever smerter forårsaget af denne betændelse, kan det være gavnligt at bruge en TENS (transkutan elektrisk Nerve Stimulator) maskine til behandling.

Instruktioner

• Bestemme placeringen af elektroder og anvende ledende gel til disse placeringer. Du vil være at placere et sæt af fire elektroder på de berørte foden: et par på venstre og højre side af hælen og et andet par nær svangen af foden. Da du arbejder med sådan et lille område af kroppen, skal stor omhu anvendes, når placere elektroder.

• Kontroller, at TEN maskinen er slukket. Placer elektrode puder, og sørg for, de er placeret mindst en tomme fra hinanden.

• Justér puls af TEN maskine til den passende indstilling (mest sandsynligt vil det være omkring 50 Hz). Lægen bliver nødt til at etablere de relevante indstillinger for at sikre, at du får den korrekte sats af puls.

• Vælg den tilstand, hvori TEN maskine vil levere pulsen. De fleste TEN maskiner kan indstilles til at levere pulsen i en kontinuerlig sats, hvilket er en konstant stimulation, en sporadisk sats, som er væsentlige byger af stimulation, eller en "kombination" sats, som er blanding af både konstant og sporadisk. For plantar fasciitis, vil du sandsynligvis bruge en konstant hastighed på levering.

• Drej på TEN maskine. Du bør begynde at føle en lille snurre i din fod, som vil stilne kort som området bliver akklimatiseret til denne indstilling. Du skal muligvis slå det op lidt efter dette.

• Lad TEN maskine levere puls til foden, stimulere musklerne og behandling af smerter. Afhængigt af din behandlingsplan, vil du lade maskinen køre overalt fra 30 minutter til to timer. En sundhedsprofessionel bør konsulteres for at fastslå den korrekte længde af tid til din specifikke tilstand.

Tips & advarsler

  • Placering af elektroderne bestemmes af stedet for smerten. Med plantar fasciitis, er smerten normalt placeret i bunden af foden, et par inches fra hælen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com