Sådan Treat overophedede hud

08/05/2011 by admin

Sådan Treat overophedede hud

Fra varmt vejr og motion stress og underliggende hud betingelser er der mange faktorer, som kan forårsage hud til at overophede. Huden er et vigtigt organ, og er den første linje i forsvaret i kroppens immunsystem. Visse betingelser resultat i betændt, overophedet hud, fra for meget sol til overaktive svedkirtler og forskellige tør hud betingelser. Afhængigt af årsagen til overophedede hud er flere valgmuligheder tilgængelige til at afkøle huden og forhindre fremtidige flare-ups.

Instruktioner

Hudsygdomme

• Undgå ekstreme temperaturforandringer og pludselige ændringer i luftfugtighed, hvis du lider af en hudlidelse som eksem, psoriasis og pityriasis rosea. Kjole i løstsiddende tøj lavet af åndbar, naturlige fibre som bomuld, især i sommeren. Dette reducerer svedtendens, irritation, og hjælper med at regulere kropstemperaturen.

• Anvende kolde komprimerer betændte og overophedet huden. Dette skal dulme betingelsen og hjælpe cool din hud. For at forhindre overophedning huden under badning, tage en varm snarere end et varmt bad og forsigtigt DUP huden tør i stedet for at gnide den.

• Grænse kontakt med noget kendt at irritere huden, såsom visse sæber, vaske-og rengøringsmidler, smykker, kosmetik, rengøringsmidler, pet pels, lotion eller fødevarer. Irritanter kan forværre din hud tilstand, og kan medføre, at din hud til at overophede hurtigere. Det er som regel også en god idé at vaske alle nye tøj før iført for at fjerne overskydende farvestoffer og stof slagtesvin.

• Reducer stress når det er muligt. Stress er en almindelig årsag til hudirritation og overophedning. Kontakt din læge eller hudlæge om rådgivning med hensyn til medicin og behandlinger til rådighed til at reducere hud overophedning og til at behandle din særlige hudlidelse.

Overophedede hud og Heat Udslæt

• Motion og varmt vejr kan bidrager til overophedede hud. Bruge solcreme, når ydersiden til at beskytte huden mod solskoldning, som solskoldning er en af hovedårsagerne til overophedet huden selv efter hjemkomsten indendørs. Bære en flaske vand med dig og bo hydreret, som vil hjælpe din kropstemperatur, blive reguleret.

• Anvende en kold komprimere af flannel overophedede huden. De bedste steder at sætte cool klude er områderne, hvor der er betydelige blodgennemstrømning, såsom head, armhule, eller hvor låret opfylder stammen af kroppen. Komprimerer i disse områder vil sprede kropsvarme hurtigere.

• Tag en cool brusebad for at lindre overophedede hud og re-balance kropstemperatur. Varme udslæt, forsvinder selvom irritabel og kløende, normalt efter afkøling af huden. Alvorlige tilfælde af heat udslæt varer mere end 3 eller 4 dage kan kræve medicinsk behandling, så sørg for at holde øje med dine symptomer.

• Bære åndbar, løs og naturlige tekstiler at forebygge hudirritation og heat udslæt eller lindre overophedede hud fra en solskoldning. Hold til at afkøle, airconditionerede værelser, og undgå pulvere og cremer, der kan blokere porerne.

Tips & advarsler

  • Spise en sund, afbalanceret kost og drikke op til to liter vand om dagen for at hjælpe med at holde huden næret og hydreret.
  • Kontakt en læge eller en hudlæge, hvis din hud tilstand forværres over tid eller ikke forbedres.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com