Om tandproteser

08/27/2011 by admin

Tandproteser er udskiftning tænder for tænder, der mangler, som følge af faldende ud eller at skulle trækkes. Tandproteser er almindeligvis båret det meste af ældre personer. De er normalt bygget af metal og akryl harpiks, et meget lig plast materiale. Proteser er ikke permanente inde i munden, og derfor er aftagelige.

Typer

Der er to forskellige typer af proteser: delproteser og komplet (også refereret til som "umiddelbare") tandproteser. Delproteser træde i stedet for et par manglende tænder, mens komplet tandproteser, ikke overraskende, erstatte hver tand i munden. De er aftagelige og lavet af akryl harpiks og metal.

Betydning

Tandproteser er båret af personer, der har mistet alle eller nogle af deres tænder, normalt fra huller i tænderne, paradentose eller skade. Årsagen til tandproteser er til fordel for en persons udseende, fordi tænderne Understøt ansigtsmuskler. Uden hjælp fra tandproteser støtte disse muskler, ville ansigt synke og gøre en person vises ældre end deres år. Tandproteser også gøre spise (især tygge) og taler meget lettere.

Teorier/spekulation

Proteser skal passes på, ligesom naturlige tænder gør. De bør børstet to gange dagligt for at fjerne dvælende madpartikler, såvel som plaque bygger op. Børstning er en god måde at undgå permanente pletter opstår så godt. Det er afgørende for mund sundhed. Tandbørster med bløde børster arbejder vidunderligt til rensning af tandproteser, men der er også tandbørster, der er specielt designet til folk med tandproteser.

Forebyggelse/løsning

Der er flere måder at undgå at få paradentose eller huller i tænderne, som er både ting, der fører til skulle få gebis, uanset om de er fuldstændige eller delvise. FLOSS tænderne dagligt, begrænse dit indtag af sukkerholdige læskedrikke, Børst dine tænder mindst to gange dagligt med en tandpasta med fluor og besøg tandlægen hvert 6 måned for en rutinemæssig rengøring og helbredsundersøgelse udnævnelse.

Overvejelser

Der er nogle ulemper til at have tandproteser. De helt sikkert tage et stykke tid at vænne sig til, hvilket ikke er overraskende, som du ville have en helt nyt sæt af tænder i munden. Folk med tandproteser har ofte tale spørgsmål, når de er at vænne sig til dem. Sår og andre mund irritationer kan også forekomme med proteser (disse er normalt forårsaget af ikke at fjerne dine tandproteser nok eller ikke rense dem ordentligt).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com