Transportbånd bevogtning retningslinjer

11/14/2011 by admin

Transportbånd og remskiver bør være udstyret med en metal guard, der ikke tillader arbejdstagere enten opererer på maskinen eller rejser omkring det at blive viklet ind i maskinens bevægelige dele.

Uddannelse

En af de vigtigste aspekter i den korrekte anvendelse af transportbånd vagter er uddannelse i deres brug og drift, ifølge Mine sikkerhed og sundhed Administration. Vagterne er positioneret til at nægte medarbejdere adgang til områder af maskiner herunder nip point og bevægelige dele.

Position

Hvor vagter anvendes på transportbånd maskiner i en ophøjet position giver medarbejderadgang til områder under transportbåndet, skal vagten placeres rundt i hele området af den udsatte transportbånd. Huller kan placeres i vagt at tillade materiale at falde gennem vagten, men bør ikke være stor nok til at give arbejdstagerne mulighed for at få adgang til de bevægelige dele af transportbåndet.

Værktøjer

For at fjerne blokeringer, transportbånd operatører skal bruge værktøjer til at få adgang til transportbånd, operatører bør ikke bruge nogen del af deres krop til at arbejde på en maskine stadig i drift. Nødstop ledninger skal placeres i områder hvor gangbroer køre sammen med et transportbånd maskine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com