Hvordan at rengøre cashewnødder

02/01/2012 by admin

Hvordan at rengøre cashewnødder

Cashewnødder tilbyde mange sundhedsmæssige fordele, der gør dem ideelle valg som snacks eller ingredienser i måltider. Disse nødder indeholder høje niveauer af protein, jern, magnesium og zink. De indeholder også et lavere fedtindhold end andre populære nødder som jordnødder og pekannødder. Det er vigtigt at ordentligt ren cashewnødder. Dyrkes på slutningen af akajouæbler, frugten bæres af cashew træ, er disse nødder udsat for luftbårne pesticider, insekter og andre elementer, før de er indsamlet og pakket til forbrug.

Instruktioner

• Sætte cashewnødder i mel sigte.

• Placer sigten under vandhane, og skyl cashewnødder grundigt med koldt vand for at fjerne snavs og debris.

• Fjerne cashewnødder fra sien og placere dem i en skål. Fyld skålen med nok koldt vand til fuldt dykke cashewnødder. Placer et stykke køkkenrulle over skålen i to til to og en halv time, så de kan spire; spiring gør cashewnødder lettere at fordøje.

• Dræn vand fra skålen og sted cashewnødder tilbage i sigten. Placere sigten over vasken eller afløb, og hæld æblecider eddike over cashewnødder at rense dem for enhver dvælende bakterier, som ikke var fjernet under den indledende skylning. Skyl cashewnødder med koldt vand for at fjerne lugt og smag af æble cider eddike.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com