Hvad er Hospital HIPAA politikker?

01/28/2012 by admin

Hvad er Hospital HIPAA politikker?

Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) af 1996 kræver plejeinstitutioner, herunder sygehuse, at minimere overførslen af unødvendige patientinformation når det er muligt. Point for overførsel, der kommer under lup på grund af loven findes i både mundtlig og skriftlig form.

Verbal

For at overholde HIPAA regler, hospitaler ofte har politikker vedrørende som kan diskutere patientinformation og hvor. Typisk har dem, hvis arbejdspladser ikke indebærer direkte patientpleje (f.eks. vedligeholdelse eller janitorial personale) ikke adgang til intern viden. Sådanne oplysninger må ikke også skal drøftes i offentlige eller halvoffentlige områder, ligesom hospital cafeteria eller elevatorer.

Skrevet

Skriftlig former af informationsoverførsel kan omfatte minimering af hvem der har adgang til patientjournaler. Hospitaler har typisk politikker, der dikterer kun den patient eller pårørende kan se sådanne poster.

Teknologi

Fordi i sundhedspleje industri bruger ofte teknologisk udstyr som computere, måtte hospital sikkerhedspolitikker sættes på plads, at beskytte patientens privatliv under betjening af disse maskiner. Alle HIPAA kompatibel hospitaler er forpligtet til at begrænse adgang (gennem brugernavne og adgangskoder) til patientoplysning; Dette forhindrer uautoriserede brugere i at overskride klient privatliv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com