Sådan Reverse søvnløshed uden søvn hjælpemidler

10/13/2011 by admin

Søvnløshed forårsager en person til at være ude af stand til at falde i søvn og sove igennem om natten. Resultatet er, at personen bliver træt, irritabel og stresset om falde i søvn den næste aften. Kortsigtede søvnløshed kan helbredes med sovende aids, men langsigtede søvnløshed kan faktisk blive forværret, hvis aids er anvendt, fordi de kan blive addicting og vil ødelægge en persons naturlige sovende evne. Hvis dette lyder som noget du oplever, skal du overveje disse trin til behandling af søvnløshed uden søvn hjælpemidler.

Instruktioner

• Lyt til en audiotape, ikke kun hjælper dig til at falde i søvn til beroligende lyde, men også retrains din hjerne neuroner til at falde i en dyb søvn. Din hjernebølger handle anderledes mens du er i en dyb søvn, og bånd kan hjælpe din hjerne til at vide hvornår man skal ændre i en dyb slumretilstand. Disse bånd træne din hjerne, så du kan stoppe med at bruge dem efter en måned. Bånd er til rådighed til at købe online og fra søvn klinikker.

• Kontakte din læge eller psykolog oplysninger om kognitiv adfærdsterapi (CBT). Denne terapi omfatter dagbog søvn, diskutere din søvnmønstre med din læge eller psykolog og arbejder mod lindre problemet, uanset om det er at kontrollere din betydelige andre snorken problem eller genetablere dit soveværelse som kun et sted at slappe af.

• Motion tidligt om morgenen og ikke sent om natten. Dette giver din krop til at slappe af som i dag bærer. Til aften træning, kan du prøve yoga eller meditation, der beroliger dit sind og slapper dig.

• At skabe en rutine kan hjælpe din krop ved, hvornår det er tid til at falde i søvn, ifølge den amerikanske sove Foundation. Om natten, skal du bruge soveværelset kun til søvn og sex. Etablere en ordinær tid til at gå i seng og for at vågne op, og gøre rummet mørkt, køligt og hyggelige. Brug ørepropper eller en fan til at overdøve andre lyde.

• I løbet af dagen, ikke indtage koffein sent på dagen, holde op med at spise eller drikke en time før sengetid, undgå alkohol og nikotin, der kan rod med dit sovende mønster og undgå at træffe nationale handlingsplaner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com