Kommissionens fælles krav til historie og fysiske

10/19/2011 by admin

Den Blandede Kommission giver akkrediterede status til sundheds-organisationer, der vælger at overholde sine standarder. Kommissionen har flere hundrede standarder udviklet til at levere sikker, høj kvalitet patientpleje.

Dokumentation

Den Blandede Kommission har mange standarder på dokumentationskrav, med troen på, at ordentlig dokumentation kan minimere og endog forhindre lægefejl og patient skade.

Krav

Den Blandede Kommission "Post af pleje og behandlingstilbud" standarder omfatter krav om dokumentation af patientens sygehistorie og fysiske undersøgelser.

Tidsramme

Per Kommissionens fælles krav RC 01.03.01, er en patients sygehistorie og fysiske undersøgelser, med opdateringer, registreret i den helbredsjournal inden for 24 timers optagelse, og før enhver procedure, der kræver bedøvelse.

Funktioner

Den Blandede Kommission indikerer ikke, hvad der skal være i historie og fysiske. Det er op til den enkelte organisation til at bestemme indholdet og følge sin egen fastlagte retningslinjer. Kommissionen angive, at dataene skal indeholde oplysninger for at give den nødvendige omsorg for patienten.

Advarsel

Under et uanmeldt undersøgelse, kan den fælles Kommissionen foretage tilfældige diagram anmeldelser til at vurdere en organisations overholdelse af dette krav.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com