Energi fødevarer til mænd

10/14/2011 by admin

Energi fødevarer til mænd

Der er sandsynligvis ikke nogen mand i verden, der ikke føles som om han ikke kunne bruge lidt mere energi. Selv med regelmæssig motion og en god nats søvn, det er vigtigt at opretholde en kost med slags fødevarer, der optimerer din energi niveauer. Det er også vigtigt at forsyne kroppen med vedvarende energi og ikke bare en hurtig løsning af koffein at få dig gennem dagen. Prøv nogle af disse høje energi fødevarer anbefalet af nogle af de bedste kilder til mænds sundhed.

Magert kød

En af Webmd's top anbefalinger for vedvarende energi er lean betyder. Magert svinekød, magert oksekød, uden skind kylling og kalkun er ikke kun lavt fedtindhold, men de indeholder også aminosyren tyrosin. Tyrosin øger niveauet af dopamin og noradrenalin, hjernen kemikalier, der hjælper du føler mere alert og fokuseret i hele din hele dagen.

Havregryn

Mænds Fitness Magazine henter denne morgenmad korte, fordi det er høj i fiber og lavt på det glykæmiske indeks, hvilke foranstaltninger af effekten af kulhydrater på dit blodsukkerniveau. Havregryns langsom-fordøje kulhydrater vil give dig med langvarig energi indtil frokosttid.

Rå østers

For et ekstra ryk af erotiske energi antyder AskMen.com rå østers, den gammeldags elskovsmiddel, der siges at øge din libido. Østers er høj i zink, hvilket øger testosteronniveauer, og dopamin, et hormon, der er kendt for at øge libido.

Bananer

Hvis du søger en hurtig, frisk snack til power du gennem til slutningen af dag, holde ud på den anden kop kaffe og få fat i en af disse kalium-rige frugter. De er også god kilde til vitamin B6, C-vitamin, kostfibre og mangan.

Linser

Prøv en god størrelse skål af linsesuppe med lav-natrium hønsefond, løg og et par fed hvidløg. Disse linseformede frø er rige på fibre og protein, giver dig en stabil energikilde. De er også indeholder flere B-vitaminer, der er afgørende for energiproduktion.

Mørk chokolade

Øge din energi niveauer er nogle gange et spørgsmål om at reducere dit stressniveau. Når du ikke har tid til at dekomprimere dine nerver, snuppe et par stykker af denne sund godbid. En nylig videnskabelig undersøgelse offentliggjort i ACS' Journal of proteomet Research fandt, at spise om en ounce, og halvdelen af mørk chokolade om dagen i to uger reduceret niveau af stresshormoner i mennesker føler meget stresset.

Bær

Uanset om du spiser dem hele eller blande dem ind i en energi smoothie, blåbær, brombær, er Boysenbær og hindbær alle højt i naturlig energi, vitaminer og fibre. Blåbær er også en af de bedste antioxidant fødevarer.

Sund energi barer

Hvis du skal ty til den berygtede energibar, Sørg for at spise en, der indeholder en god mængde af protein, men uden unødvendige kalorier af sukker og fedt. I sin undersøgelse af proteinbarer fundet AskMen.com de bedste barer, der er lavt indhold af fedt og sukker, men høj i protein er det Protein Plus af MET-Rx, ren Protein af verdensomspændende Sport og Solid Protein af naturens bedste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com