Hvordan man kan helbrede knogle sporer naturligt med vitaminer

07/14/2011 by admin

Bone sporer, også kendt som ostephytes, er fremskrivningerne af normal knogle. Spurs, sig gør ikke ondt, men de kan interagere med nerver og muskler, som kan forårsage smerte. Ifølge Mayo Clinic er ben Sporer ofte forbundet med slidgigt, som er betændelse i leddene. Andre årsager til knogle sporer kan være spinal stenose, plantar fasciatitis og spondylosis (rygsøjlen relateret). Sædvanlige behandlinger for knogle sporer er smertestillende medicin og i nogle tilfælde, kirurgi, især når spænder af bevægelse er begrænset. Vitaminer B, D og K har alle vist sig at hjælpe med healing knogle sporer.

Instruktioner

Healing knogle sporer

• Øge din K-vitamin indtag. Blomkål er en glimrende kilde til vitamin K. spiser vegetabilsk tre gange om ugen. Må ikke Kog blomkål, som vitaminer kan koge ud. Let damp grøntsager i 10 minutter, således at det fastholder sin tekstur. Du kan købe K-vitamin kosttilskud fra lokale helsekostforretning eller supermarked.

• Supplere din kost med D-vitamin til forebyggelse og/eller helbrede knogle sporer. Et glas-fedtfattig eller fedtfri mælk er en glimrende kilde til vitamin D. En kop mælk har omkring 30 procent af den anbefalede daglige tilførsel af vitamin D. torsk lever olie giver tre gange den anbefalede daglige tilførsel af D-vitamin i en teskefuld, og kan også være en mulighed.

• Calcium og magnesioum kosttilskud også tilbyde lindring. Købe kosttilskud fra et supermarked eller helsekost butik. Tage de to kosttilskud samtidig ifølge producentens anvisninger til at få de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en læge før du tager nogen form for tillæg. Vitamin K hjælper til at styrke knogler og forhindrer frakturer. D-vitamin og calcium også fremme knogle sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com