Feng Shui familie hærder

06/12/2010 by admin

Feng Shui familie hærder

Bruge Feng Shui i dit hjem til at bringe godt helbred til din familie ved at generere Chi, en positiv energiform. Denne ældgamle kinesiske videnskabelige praksis lærer at afværge sygdomme og skabe en positiv atmosfære ved hjælp af en ubrudt strøm med de fem naturlige elementer. Balancing ild, jord, metal, vand og træ efter studiet af Feng Shui, som bogstaveligt betyder vind og vand, vil røre vitalitet ved hjælp af effektive energi stier.

Børneværelset

Farven er vigtig for et barns sundhed og trivsel. Kinesisk, at praksis Feng Shui mener at lyse farver i et barns værelse fremme deres vækst. Metal vil aktivere mental evne ved at øge samspillet mellem elektromagnetiske energier, der er del af jorden. Metal kan bestå af små metal statuer, en metal billedramme eller endda en computer eller radio med metal komponenter. Metal vindspil vil hjælpe balance den energi, der flyder i hele lokalet. Ved hjælp af disse anbefalinger har helbredt problemer med at sove eller i søvne.

Nord, syd, øst eller vest

Retning er afgørende i øve Feng Shui. Gift pile er enhver form for skarpe genstande eller hjørner af uden for bygninger, der peger mod dit soveværelse eller hoveddør. Dårligt helbred har været kendt for at opstà ¥ med nogen medicinsk grund hvis de udsættes for lange perioder at forgifte pile. Dette kan afhjælpes ved at placere et spejl mod en modsatte væg, der vil samle op de skarpe hjørner og sende dem tilbage. Værelser i øst eller nordøstlige hjørne af dit hjem er det mest rimelige til indsamling af god energi og det er et stort område til et børneværelse. Fordi begrebet flyder energi vedrører en hel hus, ingen værelser bør overlades Tom hvor døde energi er tilladt at afregne. Dette kan skabe dårlig energi, forårsager sygdom til medlemmer af husstanden. Skabe gode vitalitet med en pet at vil bringe naturlige energi til hvert rum i huset.

Aldrig gå blandt døde

Sove med fødderne peger mod døren er en usund måde at hvile fordi dette er hvordan ligene er fjernet fra et værelse. Resten kan ikke komme som dine fødder vil blive rastløs og ønsker at komme og forlade. Du kan finde tørrede blomsterdekorationer, farverige og behageligt, men de er døde. I stedet, spot hjørner med friske blomsterarrangementer, holder vand, frisk og klar. Træbjælker, der løber langs lofter og vægge er en invitation til sygdom at indtaste dit hjem. Massivt træ vil blokere energien fra flyder naturligt og indtil tyk træ er fjernet eller dækket, vil du ikke kunne nyde sundhed og ro.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com