Tricks til at slippe af med en Plantar vorte

07/27/2011 by admin

Tricks til at slippe af med en Plantar vorte

Plantar vorter kan dukke op på bunden af dine fødder og tæer. De er ikke farlige, men de er ofte smertefulde, så kan du slippe af med dem, før de går væk egen hånd. Plantar vorter kan være stædig, men heldigvis kan du prøve flere retsmidler at slippe af med dem. Nogle tager et stykke tid til at arbejde, men hvis du bruger dem konsekvent, du skulle få nødhjælp fra vorter.

Salicylsyre

Salicylsyre er en af de mest almindeligt anvendte metoder til behandling af plantar's vorter. Det kan købes i stof og købmandsforretninger flydende eller patch. Syren skal anvendes hver dag, og du bør fjerne døde hudceller med en pimpsten eller neglefil mellem hver ansøgning. Det tager generelt flere uger til salicylsyre for helt at fjerne en plantar vorte.

Frysning

Frysning bruges til at være begrænset til læger kontorer, men nu denne behandling kan gøres derhjemme. Du kan købe en vorte frysning kit på de fleste stof og købmandsforretninger. Det tager generelt flere sessioner til at slippe af vorter, fordi den hjemme indefrysning løsning ikke er så stærk som den type, der anvendes af læger.

Vitamin A

Ifølge eMedicine sundhed, kan du bruge flydende Vitamin A til at fjerne en plantar vorte. Anvende væsken til vorte hver dag ved at åbne en kapsel og klemme den ind på det berørte område. Denne metode kan tage flere måneder.

Gaffatape

Plain gamle gaffatape kan være svaret. Mayo Clinic citerer en 2002 undersøgelse, der viste gaffatape for at være en god vorte fjernelse teknik. For de bedste resultater, klippe båndet til størrelse, dækker vorten og lad det sidde i en uge. Fjern tapen, sættetid din fod i varmt vand, derefter skrabe vorte med en pimpsten eller neglefil. Anvende et nyt stykke tape og gentage processen, hvis det er nødvendigt. Denne metode kunne tage op til to måneder helt fjerne vorten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com