Hvad forårsager hovedpine under graviditet?

06/29/2010 by admin

Når folk diskutere graviditet elendighed, nævner de normalt kvalme og manglende energi. Men mange kvinder er overrasket over at finde hovedpine til at være en af de mest almindelige symptomer kvinder lider under graviditet. Der er ikke en årsag til disse hovedpine, men mange. Det betyder ikke, du er dømt til at beskæftige sig med hovedpine hele din graviditet. Hvis du er klar over, hvad der forårsager dem, kan du sandsynligvis forhindre de fleste hovedpine fra sker på alle.

Advarsel

De samme faktorer, der giver mange af os hovedpine i vores hverdag er også skyldige i at give hovedpine til gravide kvinder. Stress, især ekstrem følelsesmæssig stress, som kan blive forstærket af dine hormoner i løbet af denne tid, er en af de største skurke. Selv om det er umuligt at undgå alle stress, Husk på at du og din baby er de mest vigtige ting lige nu. Hvis det ikke er en frygtelig situation kan du bare nødt til at sige, at din stress-inducer, "du er bare ikke vigtigt nok lige nu", og lad det gå. Under graviditet er det klogt at holde dit blodtryk på et normalt niveau. Hvis du får vred eller ked af i løbet af dagen, ikke straffe dig for det, bare tage tid til at slappe af. Dette bør hjælpe med at lindre pres. Ikke at få nok hvile kan også give dig en hovedpine. Hvis dette er tilfældet, blyant i tid til en kort lur og sørg for resten er en fast del af din tidsplan. Tag ikke smertestillende medicin for hovedpine, medmindre du har godkendt det med din læge.

Overvejelser

Dine spisevaner kan også give dig hovedpine under graviditet. Ved nu de fleste af os ved, at overspisning er ikke den sundeste måde at hjælpe dit barn, men hverken spiser som hvis du ikke var gravid. Mange gravide kvinder, for at undgå tilfældige sult og fordøjelsesbesvær, spise flere små måltider eller snacks i løbet af dagen i stedet for tre store måltider. Hvis du venter for lang tid mellem måltiderne og blodsukkeret bliver for lavt, kan det give dig en hovedpine. Bære snacks med dig, og hvis du begynder at føle sig dårligt, nippe kiks eller at frugt og se, hvis du føler dig bedre. Hvis du spiser noget, du gør ikke normalt Spis for eksempel noget meget fedtet, når du aldrig spise stegt mad, du kan også føle sig lidt syg. Spise sundt og regelmæssigt og vil du føle dig meget bedre.

Miljømæssige faktorer

Hvor du arbejde eller tilbringe dagen kan også have en effekt. Hvis du arbejder i et kontor foran en computer hele dagen, vil i sidste ende din ryg eller nakke træt. Denne smerte kan overføre til dit hoved. Belysning i kontorer har tendens til at være lyse med en mangel på naturlige lys. Hvis disse faktorer at komme til dig og giver dig hovedpine, ændre, hvad du kan i dit arbejdsmiljø. Sørg for, at din stol er ergonomisk og bringe en lille pude til at afbøde din ryg. Tage pauser, når du kan. Stræk dine ben ud og gnide din hals. Hvis belysningen Generer gå dig, i dine pauser til et andet værelse, stue eller udendørs til at give dine øjne hvile. Syn kan forværre lidt under graviditet forårsager du at belaste dine øjne på en skærm. Hvis du har briller eller kontakter, Sørg for du bruger dem til at undgå denne årsag til hovedpine.

Temperatur

Ekstreme temperaturer kan også forårsage hovedpine for gravide kvinder, især varmen. Hvis du tilbringe dagen hvor der er ingen air conditioning, gør hvad du kan for at sikre du ikke bliver overophedet. Åben ventilationskanaler eller et vindue til at holde dit område korrekt cirkulerende luft. Bruge en fan, eller nippe til en kølig drink regelmæssigt at bo hydreret. Hvis du er for varmt, er der steder, hvor alle kan gå til share frie AC som et indkøbscenter. Du kan holde så længe du skal.

Tilbagetrækning

Hvis du har givet op koffein for din graviditet, selv om mange kilder nu ikke tror et lille beløb, som i en kop kaffe vil være skadelige for din baby, du kommer sandsynligvis til at lide koffein tilbagetrækning, som forårsager hovedpine. For et par uger vil du sandsynligvis mærke til at have en formiddag hovedpine, mens din krop justerer til at vågne op uden koffein. Hvis du giver op med at ryge nu, at du er gravid, vil du også opleve abstinenser, herunder hovedpine, i en periode. Du gør hvad der er bedst for din baby ved at gøre disse ofre, men medmindre din læge gør det, du ikke bør behandle din abstinenssymptomer med andre lægemidler, især asprin---en blod tyndere, som kan være farlige under graviditet for dig og din baby. I sidste ende din krop vil få reaccustomed til livet uden nikotin eller koffein og du vil føle dig, omend lidt søvnig, igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com