Hvordan til at tabe 80 Pounds i 8 måneder

10/23/2011 by admin

Hvordan til at tabe 80 Pounds i 8 måneder

Med fedme priser i Amerika skyhøje højt, er det vigtigere end nogensinde for enkeltpersoner at søge måder at tabe sig for sundheds- og ernæringsmæssige årsager. Hvis du ønsker for at kaste 80 pounds i 8 måneder, vil du nødt til at forstå, at det kan være en udfordrende vej foran dig- men følelsen af at miste vægt og holde det vil være mere end værd i sidste ende! Det er vigtigt at du følger et sikkert og effektivt vægttab program til at se positive, varige resultater.

Instruktioner

Før din vægt-tab rejse

• Søge en fuld fysisk fra din praktiserende læge. En læge vil være i stand til at bestemme din ernæringsmæssige behov og eventuelle medicinske problemer, der skal løses i din kost og kan endda fjerne grunde til vægttab kan være svært, som en skjoldbruskkirtlen problem, som stærkt kan underminere din vægttab forsøger. Det er vigtigt at have din læge godkendelse på enhver ny vægttab kost eller motion regime.

• Erhverve udøve udstyr, tøj, dvd'er og tilbehør. Jo mere ophidset du er om din vægt-tab rejse med nyt tøj, træning optioner og tilbehør, jo mere vellykket og effektiv dit vægttab vil være.

• Spørg en ven til at slutte sig til dig. Arbejder med buddy-systemet er en fantastisk måde at ikke kun deler din rejse med en ven, men at bo på sporet og planmæssigt og undgå overspringelse workouts og snyd på din kost. Venner er stor motiverende og en stor påmindelse til at træne og spise rigtigt hver dag.

• Ændre dine dagligvarer vaner og forny dit køkken spisekammer og køleskab. Rydde alle de chips, cookies og forarbejdede fødevarer fra dit køkken og lager op på sunde snacks som frugter og grøntsager. Det er en god idé at hugge op frugter og veggies og adskille i snack poser til at gøre for en hurtig og handy snack enhver tid af dagen.

At miste vægt

• Se dine kalorier. Kalorier og vægt går hånd i hånd - den mere mad du spiser uden at brænde de kalorier, det indeholder, det mere vægt vil du få. Skære dine kalorier efter din vægt og udøve behov og bo under dit kalorie mål for dagen.

• Snit kulhydrat, fedt og natrium indtag. Kulhydrater er først til at brænde ud under en træning, og næste er fedt. Mindre af disse du forbruge, jo hurtigere du vil tabe. Natrium, på den anden side kan resultere i vand vægt, så falder din natriumindtagelse vil holde vand fra vejer dig ned.

• Øvelse. Start langsomt med en lav-effekt, let træning 15 til 20 minutter om dagen, og arbejd dig over tid. Dette er den bedste måde at undgå skade og undgå udbrændthed og muskel ømhed. Øg din workout gange og intensitet for de bedste resultater over tid.

• Drik en masse koldt vand! Koldt vand har tendens til at have en fylde effekt på maven, så drik en høje glas vand før hvert måltid til at formindske mængden af mad, du spiser før følelse af mæthed. Vand har ingen kalorier og er en naturlig sæbe til din indre organer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com