Hvad kirurgi til at Stop Snorken

10/28/2011 by admin

Højt, forstyrrende snorken er en irriterende problem, der holder mange af os fra at have en god nats søvn. Underliggende problemer såsom søvn apnø eller blokerede luftveje kan give betydelige sundhedsmæssige problemer, så det er altid en god idé at konsultere en læge, når snorken bliver et problem. Der er mange kirurgiske procedurer, der kan mindske eller fjerne snorken fra jeres natlige rutine. Fra mindre, rekonstruktiv kirurgi til mere drastiske kirurgi, bør disse procedurer hver undersøges omhyggeligt af dig selv og din læge før du vælger en, der er rigtige for dig.

UPPP

Måske hører den mest almindelige operation for dem med snorken problemer til en procedure med et meget langt navn, uvulopalatopharyngoplasty eller UPPP. Det fjerner overskydende væv i hals-området. Vævet kan komme fra uvula, dug-dråbe formet stykke væv, der hænger ned på bagsiden af din hals. Det kan også medføre, at fjerne polypper og mandler. UPPP væv fjernelse udvider luftvejene, som kraftigt reducere snorken og søvn forstyrrelser. Det er en stationær procedure med et hospitalsophold af 1 til 2 dage og et opsving periode på 2 til 3 uger. I løbet af denne tid, kan synke være yderst vanskeligt.

LAUP

Et alternativ til UPPP operation er laser assisted uvulopalatoplasty eller LAUP. Det indebærer brug af en laser til at forkorte den bløde gane på bagsiden af munden og fjerner uvula helt. LAUP kræver flere Ambulant sessioner, mindst 2 til 5. Hver session er fordelt ud over 2-4 uger. De individuelle sessioner sidste ca 30 minutter. Dette er en omfattende detaljeret procedure og som sådan er det ikke anbefales til dem, der har søvnapnø eller dem, der er lys snorkere. Det anbefales kun for mennesker, hvis snorken er meget højlydt og forstyrrende.

Afbøjet Septum

Septum er muren mellem næseborene, der understøtter næsen og dirigerer strømmen af luft. Når septum er ikke lige og hælder til hver sin side, medfører dette vejrtrækning og snorken problemer. Den eneste måde at løse dette problem er ved at have kirurgi til at glatte septum. Operationen kaldes officielt septoplasty og er generelt udført som en ambulant procedure varig fra 60 til 90 minutter. Kirurgen fungerer gennem næseborene at rette septum ved at flytte og igen sikre slimhinde, det bløde væv, at rederierne næsen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com