Møtrik allergier hos børn

12/04/2011 by admin

Møtrik allergier hos børn

Møtrik allergier hos børn er ganske almindelige og er ofte observeret i de første år af livet. Mens peanut og træ møtrik intolerance kan resultere i milde mave nød, udstiller et barn med en ægte møtrik allergi definitive tegn og symptomer. Hvis dit barn har alvorlige møtrik allergier, er akut behandling altid nødvendigt.

Vil mit barn vokser møtrik allergier?

Ifølge astma & allergi Foundation of America, 3 til 8 procent af børn har omkring en reaktion på fødevarer, men kun 1 til 2 procent faktisk har ægte fødevareallergi. Møtrik allergier er bekræftet gennem en priktest eller blodprøver. Mens et barn kan vokse fra en allergi over for en bestemt fødevare type (som regel efter alder 4), kan visse allergi fortsætter. Allergi over for jordnødder og nødder generelt sidste en levetid.

Symptomer på møtrik allergier

Mad allergisymptomer normalt præsentere sig selv inden for et par minutter til en time efter at have spist en fødevare. Hvis dit barn er allergisk over for jordnødder eller nødder, kan han klager over, at hans mund tingles eller at han har problemer med vejrtrækningen. Bemærk Hvis dit barn viser bistader på hans hud eller hævelse af læber, mund, ansigt og andre kropsdele. Abdominal kramper, opkastning og diarré er tegn på møtrik allergier. Men hvis dit barn allergisk reaktion over for nødder er svær, kan det føre til anafylaksi.

Anafylaksi

Anafylaksi er en livstruende tilstand. Symptomer af anafylaksi er forsnævring af luftvejene eller en opsvulmet hals, der gør det umuligt for dit barn til at indånde. En pludselig, bratte fald i blodtrykket kan føre til bevidstløshed, koma og død. Anafylaksi kræver øjeblikkelig nødhjælp.

Behandling af møtrik allergier

Mens mildere fødevareallergi kan behandles med antihistaminer, kræve alvorlige allergiske reaktioner såsom anafylaksi ofte, at dit barn være taget på skadestuen for et skud af adrenalin og nøje overvågning. Mange forældre bærer auto-injicerbar penne, så de kan administrere adrenalin til deres barn ved det første tegn på anafylaksi.

Forebyggelse møtrik allergier

Hvis dit barn har møtrik allergier, har ham bære en medical alert armbånd eller halskæde. Informere alle lærere og pårørende af dit barn allergi, og give dem detaljerede instruktioner om, hvordan man behandler barnet. Den U.S. næring & bedøve Administration kræver, at alle fødevarer, der indeholder jordnødder og nødder skal være mærket i overensstemmelse hermed, så Læs alle etiketter Når du handler. Afskrække dit barn fra deler mad med venner eller acceptere snacks, der kan indeholde nødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com