Hvordan sker et slagtilfælde?

07/10/2010 by admin

Hvordan sker et slagtilfælde?

Hvad er et slagtilfælde?

Et slagtilfælde er en fejl i hjernen, når blodforsyningen til hjernen er afskåret eller omfattende indre blødninger i regionen kraniel tillader ikke nok blod til at nå hjernen. Streger kan være dødbringende, og selv når de ikke dræbe deres ofre, de kan forårsage langsigtede skader på hjernen. Et slagtilfælde afskærer ilttilførslen til hjernen. Uden ilt begynder dine hjerneceller langsomt at svække og dø. Cirka 70.000 amerikanerne opleve et slagtilfælde hvert år (WebMD statistik).

Typer af slagtilfælde

Der er tre forskellige typer af slagtilfælde. Hæmoragisk apopleksi skyldes indre blødninger i hjernen, blodprop slagtilfælde er forårsaget af en blodprop, der har dannet inde i hjernen, og embolus slagtilfælde er forårsaget af en blodprop, der har rejst fra et andet område af kroppen og fået fast i hjernen.

Indsnævring

Den første måde, at et slagtilfælde kan ske er gennem forsnævring af arterierne. Dine arterier fungere som en transportsystem i hele din krop. En af de vigtigste livgivende elementer, som dine arterier transportere er ilt. Når blodårerne bliver for at indsnævre, kan de hindre blod fra transporteres til hjernen. Ilt er ikke længere købedygtig nå til hjernen, forårsager et slagtilfælde, når dette sker.

Blødning

En anden måde en streg kan ske er, hvis en arterie i eller omkring hjernen brister. Dette er normalt forårsaget af en stigning i interne arterie pres enten fra højt blodtryk eller en fødselsskade i arterien. Når arterie brister det forårsager massive indre blødning, skadelige hjernen væv omkring brudt arterie.

Koagulation

Koagulation er en af de mest almindelige årsager til et slagtilfælde. Denne type af slagtilfælde kan være enten blodprop eller embolus, afhængigt af hvor blodprop beslutter at form. Uanset hvor blodprop former i kroppen, til enhver tid kan indgives løs af de naturlige blodgennemstrømningen i kroppen og skubbet i blodbanen. Arterier i nærheden af hjernen er meget mindre end mange af de andre arterier i kroppen, forårsager blodprop til at sidde fast i kraniehulen. Dette forårsager blod at være ude af stand til at nå bestemte dele af hjernen, forårsager et slagtilfælde. Blodpropper kan også rejse til hjertet, forårsager et hjerteanfald.

Tumor

Den sidste grund til et slagtilfælde kan ske er gennem en tumor eller andre hævelse i hjernen, forårsaget af infektion. Når svulsten eller hævelse vokser, kan det forårsage tryk skal anvendes til de omkringliggende arterier. Så meget pres kan anvendes, især med tumorvækst, at arterien kan blive fuldstændig fastspændt off. Dette holder blodet fra at blive købedygtig nå til uanset område af hjernen at arterie feeds.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com