Aromatiske perler for kolde Relief

11/25/2011 by admin

Aromatiske perler for kolde Relief

Aromatiske perler kan give kolde lindring. Mange naturlige olier og harpikser har været brugt i århundreder til at give lindring fra overbelastning og betændelse. Menthol salver, for eksempel, plejede at være en standard i hjem medicin frysere. Aromaterapi kan ikke helbrede en forkølelse, men det kan give betydelige lettelse.

Diffuse

"Diffusion er processen med at sprede æteriske olier, således at deres aroma fylder et rum eller et område med naturlig duft," ifølge www.AromaWeb. Diffusorer kan være så simpelt som en lamp ring, eller så komplekst som en forstøver, som bryder æteriske olier i mindre molekylære partikler. De har alle én ting til fælles: at få stoffet i luften, så du kan puste det i din næse og brystet.

Eksperiment

Et link fra afsnittet studerende Wellness for University of Colorado webside viser eucalyptus som effektiv i at bryde op overbelastning og reducere inflammation, giver lindring af almindelig forkølelse symptomer. Dennis Auckley, MD, direktør for Metrohealth's Center for sove medicin siger, "mentol kan hjælpe. Dette normalt kommer som en aktuel salve eller indånding medicin og kan hjælpe med at lindre overbelastning i nogle individer." Andre naturlige olier og harpiks kan tilbyde lindring: pebermynte; kamfer; menthol.

Perler og krystaller

Aromatiske perler og krystaller kan anvendes i elektroniske diffusorer og nebulizers og kommer i en række forskellige dufte. De kan også placeres i en pose og bundet om halsen for en up lukke behandling. Sted i skåle i dit hjem og du har potpourri med et formål - kolde relief.

Advarsel

Studerende Wellness advarer, "eukalyptus æteriske olie kan være giftigt i store mængder."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com