Hvad er de Goniometer instruktioner?

10/04/2011 by admin

Hvad er de Goniometer instruktioner?

En goniometer er en enhed, der måler range-of-motion og vinkler af leddene. Det ligner en vinkelmåler med to, bevægelige arme. ROM angiver mængden af fleksibilitet og bevægelse i en joint. Skader og operationer typisk reducere ROM i angrebne led, ifølge Dr. Erin Ducat. Under behandling og afvænning måle goniometers forløbet af healing og restaurering af den ROM. Goniometers også bistår designere af husstand og office ergonomiske møbler.

Trin 1

Isolere bevægelse af de berørte fælles ved at stabilisere området nær de berørte fælles. Instruere enkelt ikke til at flytte andre dele af hans krop.

Trin 2

Juster fulcrum (den hængslede del) af goniometer med omdrejningspunkt i de berørte fælles. Den fælles omdrejningspunkt er området i bevægelse for at joint.

Trin 3

Juster den stationære arm af goniometer med krop eller lemmer området tættest på det fælles, som også vil forblive stationære. Juster den bevægelige arm af goniometer med området krop eller lemmer, der er ved at blive testet for ROM.

Trin 4

Post start måling i grader. Flytte de berørte fælles gennem sin ROM, holder goniometer på plads. Registrere slutpunktet. Beregne grader forskel i de to slutpunkter for ROM.

Trin 5

Sammenlign ROM til tabellen fælles range of motion. Optage i den enkelte diagram grader fælles flyttet fra neutral (0º) position. Tage periodiske goniometer behandlinger til at spore fremskridt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com