Hvordan til at sænke blodtrykket med kanel

09/22/2011 by admin

En række mere naturlige stoffer langsomt kommer for dagens lys som en behandling for forhøjet blodtryk, som ofte omtales som hypertension. De synes at have en positiv virkning på kroppen, hvor en daglig dosis kan naturligvis sænke en persons blodtryk. Et af de nyere stoffer, der synes at hjælpe er kanel. Tages dagligt i bestemte doser, kan folk sænke deres blodtryk.

Instruktioner

• Rådføre sig med en læge. Før du starter enhver ny form for behandling for hypertension, bør du altid rådføre dig med din praktiserende læge. Han kan bedre vurdere, om noget lignende tilsætning af kanel i din kost vil have en positiv indvirkning på dit blodtryk.

• Begynde at tilføje omkring 3 til 6 gram kanel (som er ca 1 til 2 teskefulde) ind i din kost hver dag. Ifølge en nylig undersøgelse udført af US Department of Agriculture, kan kanel i disse mængder sænke triglycerider og kolesterol i omkring 60 dage, som begge kan have en effekt på blodtrykket.

• Fortsætte med at bruge en "anti-hypertensive" medicin din læge har ordineret. Mens du bruger kanel at sænke dit blodtryk, skal du fortsætte med at tage medicin som din læge har ordineret. Kanel bør anses for et supplement behandling for blodtrykket, ikke den eneste behandling for din tilstand.

• Overvåge dit blodtryk som du fortsætter med at bruge både kanel og din "anti-hypertensive" medicin. Dette vil sikre, at dit blodtryk ikke forbedre eller forværre.

Tips & advarsler

  • Hvis du oplever en uregelmæssig hjerterytme eller smerter i brystet, mens ved hjælp af ethvert kursus i behandling for forhøjet blodtryk, bør du straks kontakte en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com