Vitamin B skud & vægttab

09/17/2011 by admin

Vitamin B skud & vægttab

Vitamin B12 skud har ikke vist sig for at hjælpe med vægttab. I bedste fald kan de tage en mangel på vitamin. Mangel på B12 kan forårsage svaghed og træthed, men de fleste mennesker får mere end nok af vitamin i deres kost. Nogle veganere eller vegetarer kan blive mangelfuld, men selv det er sjældne. Der er mange myter om vitamin B12 skud og vægttab, med det der markedsføres som en energi booster, og metabolisme enhancer. Disse påstande er ikke blevet klinisk bevist.

B12-vitamin indtag

Den anbefalede daglige dosis af vitamin B12 er 2,4 mikrogram. Udslæt, diarré og andre hud spørgsmål kan undertiden forekomme som en bivirkning af B12 indsprøjtninger. B12 skal kun sprøjtes på ordre fra en læge, selvom det er tilgængelig uden recept. Injektionerne er ikke en erstatning for ordentlig kost og motion for at tabe vægt. B12 kosttilskud er også til rådighed i mundtlig form. Kød, fisk og skaldyr indeholder betydelige mængder af B12.

Undersøgelser af B12

En 2003 undersøgelse offentliggjort i BMC psykiatri, bind 3 issue 17, fandt en sammenhæng mellem forhøjet B12 niveauer og en større chance for behandling succes for alvorlig depression. Som depression kan føre til vægttab vægtøgning, B12 indsprøjtninger kan indirekte hjælpe med vægttab. En anden undersøgelse offentliggjort i Journal af Applied Sciences i 2008 i bind 8 issue 7 fundet en sammenhæng mellem lavt vitamin B niveauer og højere vægt i jordanske hanner. Hverken undersøgelse viser endegyldigt at tage B12 kosttilskud hjælper med vægttab, men disse undersøgelser holde løftet for yderligere forskning.

Vægt tab klinikker og B12

Mange vægt tab klinikker rådgive deres kunder til at tage B12 skud. Bivirkninger og risici er minimal, men alligevel være klar over den forskning, der har været ført om B12, selv hvis du vælger at indtaste sådan et program. Nogle af disse klinikker gør groft vildledende påstande om B12 injektioner, der ikke er blevet bevist af videnskaben. Selv hvis en læge eller ernæringsekspert er på ansatte, er det ikke en indikator for, han eller hun er ærlig. Sikre, at din vægt tab strategi er baseret på velafprøvet strategier for ordentlig ernæring og regelmæssig motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com