Sådan stedet Lung Cancer symptomer

09/20/2011 by admin

Lung cancer symptomer er afgørende for at fange så tidligt som muligt. De længere lung cancer skrider, de mere vanskelige behandlinger for lungekræft blive.

Være fortrolig med disse symptomer og tegn på at fange lungekræft i sin vorden og øge chancerne for vellykket behandlinger for lungekræft.

Instruktioner

• TJEK DIT MILJØ OG LIVSSTIL FOR HØJ RISIKOEKSPONERING.

Lunge kræft symptomer er ofte anerkendt for sent, fordi folk simpelthen ikke se sig selv som høj risiko kandidater til lungekræft. Du er i risiko for lungekræft hvis du:

er ryger live med en ryger regelmæssigt indånder anden hånd røg har været udsat for asbest. Kræft fra asbest er især farligt har arsen i dit vand har radon gas indsamling omkring dit hjem er blevet udsat for kræftfremkaldende kemikalier. Hvis det er dig, får en komplet kræftscreening en gang om året.

• PAS PÅ LUNGE RELATEREDE SYMPTOMER

Behandlinger for lungekræft skal begynde i tidlige stadier for chancerne for succes at være høj. Det er derfor afgørende, ikke at ignorere disse symptomer, især hvis du er en høj risiko kandidat. Symptomerne omfatter pludselige ændringer i hoste, persistente (selv om lav kvalitet) hoste, hoste blod, åndenød, ændre i vocal tone (hæshed), eller synkebesvær.

• PAS PÅ TILSYNELADENDE UAFHÆNGIGE SYMPTOMER PÅ LUNGEKRÆFT.

Igangværende træthed eller uforklarlige svaghed kunne være et tegn på lungekræft. En hængende øjenlåg eller lammelse i ansigtet væv er et andet tegn. Tab af appetit, negle problemer, eller andre uforklarlige fysiske fænomener kan også være fjernt beslægtede tegn.

• FÅ EN ÅRLIG SCREENING UDFØRT OVEN PÅ NORMALE PHYSICALS

En normal fysisk vil ikke fuldt ud dækker en kræftscreening. Hvis du er en høj risiko kandidat, vil behandlinger for lungekræft være langt mere vanskelig, hvis forsinket. Tillad din læge til at bestemme den bedste screening for din sag.

Se flere tips nedenfor

Tips & advarsler

  • Hvis du har været udsat for asbest, er kræft en stor mulighed for. Screenes for mesotheliom på en regelmæssig basis.
  • Behandlinger for lungekræft kan begynde med specifikke diagnostiske tests såsom lunge x-stråler, CT scanninger, Mrs eller endda åbne lung biopsi.
  • Behandlinger for lunge kræft spænder fra stråling og kemoterapi, til kirurgi, til en blanding af alle tre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com