Er en Leukotriene en Receptor?

01/16/2012 by admin

Leukotriener er en familie af biologiske stoffer, der binder sig til receptorer i lungerne og bronchiale passager til at forårsage betændelse og luftvejs konstriktion, ifølge American Family Physician. Disse forbindelser er produceret i svar til allergisk udløser såsom pollen, dyrehår eller kold luft. De er vigtige faktorer i producerer symptomer af et akut astmaanfald. Effekten af leukotriener kan forebygges ved medicin, der binder til leukotrien receptorer findes i lungerne og luftvejene.

Er leukotriener receptorer?

Leukotriener er ikke receptorer. Snarere, leukotriener er en familie af stoffer fremstillet af visse typer af hvide blodlegemer kaldet leukocytter i svar på en allergisk udløser. Leukotriener aktivere receptorer placeret i lunger og bronkier muskel og sat i gang det inflammatoriske respons.

Handling af leukotriener

Handlingen af leukotriener ligner histamin, som sætter gang i allergiske reaktioner. Leukotriener, er dog hundredvis af gange mere potent end histamin, ifølge astma og allergi Center. Når aktiveret, forårsage leukotriener betændelse. De snøre luftvejene i lungerne (bronchoconstriction) og øge hyperresponsivitet i luftvejene. Hyperresponsivitet øger svar af luftvejene til allergisk udløsere, yderligere overdriver bronchoconstriction. Leukotriener også stimulere slimproduktion, hvilket resulterer i flere luftvejsobstruktion. Flere leukocytter er tiltrukket til lungerne, øget hævelse af glatte muskelceller foring lungerne. Betændelse og hævelse stige som leukotriener tillade væske til at sive ind i væv. Allergener og irritanter i disse væsker nu har adgang til luftvejene væv og bidrage yderligere cyklus af hævelse, inflammation og bronchoconstriction. Selv om alle leukotriener bidrage til det inflammatoriske respons, har specifikke leukotriener forskellige effekter. For eksempel intensiverer leukotrien B4 det inflammatoriske respons, der henviser til, at cysteinyl leukotriener (C4, D4 og E4) forlænge muskelsammentrækning og bronchoconstriction.

Udløsere

Leukotriener aktiveres af udløsere, som varierer fra person til person. Typisk, disse udløsere er allergener som pollen, Ambrosia, Dyreskæl eller støv. Kold luft eller motion kan også udløse den inflammatoriske kaskade.

Betingelser tilknyttet leukotriener

Leukotriener er en integrerende faktor i allergiske sygdomme, herunder astma. De er også blevet fundet i autoimmune sygdomme, hvor immunforsvaret bliver alt for følsomme og væsentlige angreb kroppen. Autoimmune sygdomme som leddegigt, psoriasis og inflammatorisk tarmsygdom udstille leukotriene aktivitet.

Leukotrien modifikatorer

De inflammatoriske virkninger af leukotriener kan forebygges ved at hæmme forbindelser fra binding til receptorer eller ved at afbryde den biologiske kaskade, der producerer leukotriener. Leukotrien receptor antagonister, eksempelvis montelukast (Singulair) og zafirlukast (Accolate), blokerer receptorer som leukotriener binde til at udløse det inflammatoriske respons, standse processen, før det kan begynde. Disse leukotriene modifiers er vigtige værktøjer til styring af astma og andre allergiske tilstande. Stofferne indtages dagligt for at reducere behovet for inhalerede kortikosteroider, som bruges til at reducere betændelse i luftvejene. Leukotrien modifikatorer erstatte ikke rednings inhalator, men og er ineffektivt til behandling af akutte astmaanfald, ifølge astma Society of Canada.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com