Acai Berry Cleanse bivirkninger

01/16/2012 by admin

Acai Berry Cleanse bivirkninger

Acai bær ligner store blåbær, og kommer fra palmer i syd- og Mellemamerika. Acai berry rense kost har vundet en masse opmærksomhed i medierne som en populær modefænomen kost, og selv udløste flere forskningsprojekter for at udforske den foreslåede mirakel mad. Snesevis af acai berry renser findes, nogle med rapporter om ubehagelige bivirkninger, og andre uden bivirkninger. Forskere har vist, at--mens nogle mennesker mister vand vægt--den renser er ikke et effektivt værktøj til permanent vægttab.

Diarré og opkastning

Den Acai Berry Cleanse vigtigste funktion er at rense kroppen af toksiner og overskydende affald. Det gør den ved at rydde ud din tarm og tyktarm. Tager forskellige acai kosttilskud kan forårsage mild til svær diarré og opkastning. Fordi kosttilskud kan fungere som en afføringsmiddel, kan de forårsage dig til at blive dehydreret, som kan føre til kvalme og hovedpine. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, er det bedst du stoppe med at tage tillægget og søge råd hos din læge. Hvis ignoreres, kan diarré og opkastning også føre til ubalance i elektrolytter i kroppen.

Kvalme & hovedpine

At tage acai Rens kan også føre til hovedpine og kvalme. Disse kunne være forårsaget af dehydrering. Der er fire typer af hovedpine, kar, muskelsammentrækning, trækkraft og inflammatoriske. Kvalme kan forårsage du at blive svimmel, har mavekramper og føre til opkastning.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner opstår, når din krop reagerer negativt på allergener, rørt, inhaleret eller fordøjet. Hvis du er allergisk over for bær, kan du opleve nældefeber, hævelse, vejrtrækningsbesvær, svimmelhed og træthed. For nogle personer, første gang reaktioner kan være mild og fortsatte brug kan føre til mere alvorlige reaktioner. Allergiske reaktioner kan forekomme inden for få minutter af første tager et supplement eller kan bryde ud flere timer senere--selv en dag senere. Hvis du er allergisk over for andre bær, tale med din læge før du tager supplementet, som du kan også være allergisk over for acai bær. Hvis du oplever en allergisk reaktion på bær søge lægehjælp øjeblikkeligt.

Vægttab

Den amerikanske diætetiske Association rapporterer, at der ikke er forskning for at støtte, at acai berry hjælper med vægttab, men folk har tabt vægt som en bivirkning af at tage supplementet. Det er mest sandsynligt, at vægttab er vand tabt på grund af den supplement afførende egenskaber som det renser din tarm og tyktarm.

Boostet Antioxidant niveauer

Texas AgriLife forskere for nylig gennemført et forskningsprojekt om om acai bær er absorberet af kroppen, når spist. Bær er et næringsstof tæt frugt og undersøgelsen viste resultaterne af betydeligt højere niveauer af antioxidanter i kroppen efter der forbruges. Forbrugende bær i kosttilskud kan øge din antioxidant niveauer, som hjælper kroppen med at bekæmpe sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com