Botox for neuropatiske fod smerter

01/17/2012 by admin

Neuropati er en neurologisk sygdom almindeligt forekommende i diabetikere og ældre. Smerter er et fælles symptom på neuropati. Botox behandling er en måde at lindre neuropatiske fod smerter.

Neuropati

Neuropati opstår, når nerverne ikke får nok ilt. At forsvare mod de ozonnedbrydende ilt problem nerver gå til at sove. Sovende nerver kan oprette en bedøvende smerte og til sidst udløse jag af smerte.

Botox behandling

Botox, bruges kosmetisk at forhindre rynker, virker også til at lindre smerter. Botox er et produkt af botulinumtoksin, en bakterie fundet i madforgiftning. Botox virker til at lindre smerter ved at blokere muskelsammentrækninger.

Proceduren

Læger injicere botox ind i huden på toppen af foden. Læger kan ordinere bedøvende gel til anvendelse på injektionsstedet før behandling for at mindske smerten ved injektion.

Overvejelser

Botox behandling er en livslang behandling, fordi virkningerne af botox typisk fortage sig i fire til seks møl. Den langsigtede effekt af injicere botox ind i huden er ikke kendt.

Alternative behandlinger

Andre behandlinger af neuropatiske fod smerter er kæmpenatlysolie, en urtemedicin, som du anvender på foden og medicinsk specialfødevarer, der nærer dysfunktionelle nerver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com