Knogle massefylde behandling

12/18/2011 by admin

Hvornår knogle massefylde begynder at tynde og blive skør, denne tilstand kaldes knogleskørhed. Osteoporose begynder at udvikle når lavt calcium niveauer og andre mineraler forårsage dine knogler bliver skrøbelige. Lav knoglemineraltætheden kan forårsage frakturer oftest i hofter, håndled og ryg. Heldigvis, der er proaktive behandlinger til at undgå eller reverse lav knogletæthed.

Symptomer

Den tidlige start af osteoporose kan viser ingen symptomer. Senere kan du føle en kedelig smerte i nakken eller lænden. Som sygdommen forværres, kan du begynde at føle pludselige, kraftige stød af smerte. At lægge vægt på de berørte områder kan øge smerte. En fraktur i rygsøjlen kan ske uden fald eller traumer på bagsiden som ryghvirvler bliver sprødt. Kompression brud i rygsøjlen kan forårsage en foroverbøjet stilling, kaldet en "Enkekejserinde 's pukkel."

Diagnose

En screeningstest kaldes en dobbelt-energy X-ray absorptiometri foranstaltninger knoglemineraltætheden i din hofte, ryg og håndled. Proceduren er hurtig og smertefri og giver præcise resultater. Andre knogle massefylde tests kan omfatte en ultralyd eller CT-scanning.

Medicin

Hormonbehandling kan ordineres til behandling af osteoporose, som østrogen kan bremse eller stoppe knogletab. Østrogen kan træffes i pilleform eller som en hud plaster som Estraderm. Nogle kvinder bør ikke tage hormon kosttilskud, hvis de har en øget risiko for bestemte kræftformer. Hvis en kvinde ikke kan eller vælger ikke at tage hormon kosttilskud, tilbyde lægemidler såsom Evista eller Boniva et alternativ til at stoppe eller vende knogletab. Et stof kaldet Reclast gives intravenøst én gang om året på lægens kontor eller oralt en gang om dagen, ugen eller måneden. På grund af alvorlige maveproblemer skyldes medicinen, kan de årlige injektioner være at foretrække. Calcium kosttilskud med vitamin D også bidrage til at genoprette knogle masse og forhindre sine tab i første omgang. En daglig dosis af 1200 til 1500mg anbefales.

Kost og motion

Folk i alle aldre, men især unge mennesker, bør tilskyndes til at øge calcium i deres kost. Konsummælk og calcium-beriget orange juice og spise fødevarer med højt calcium som ost og laks kan hjælpe med at bekæmpe knogletab. Udføre vægtbærende øvelser såsom omvandrende, aerobic, cykling eller jogging. Diskutere enhver ny øvelsesprogram med din læge først.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com