Smart Lipo procedurer

12/19/2011 by admin

Smart Lipo procedurer

Mange mennesker, både mænd og kvinder, har områder af fedt på deres organer, at de ikke synes at slippe af med uanset hvor meget de kost og motion. Nogle mennesker vil overveje Fedtsugning for at slippe af med de ekstra fedt. Smart Lipo, en type af fedtsugning, blev godkendt af US Federal Drug Administration i 2006 og har vundet popularitet hvert år.

Hvad er Smart Lipo?

SmartLipo er en noninvasiv fedt fjernelse procedure at bruger laser energi til at bryde op fedtvæv, der er fanget under huden. Det behandler lokaliserede lommer af fedt, der ikke kan normalt behandles med traditionel Fedtsugning. Det tilskynder også kollagen udvikling, hvilket resulterer i en mere tonet udseende. Smart Lipo kræver ikke generel anæstesi og ingen indsnit er lavet, i modsætning til traditionel Fedtsugning. Også, da proceduren er invasiv, folk kan vende tilbage til arbejdet efter to dage.

Hvordan virker det?

En meget lille rør, der indeholder en laser fiber er indsat i huden. Den lille rør flyttes frem og tilbage, så at Laseren energi kan komme til fedtceller. Fedtstoffer cellerne så brud og er drænet væk. Laser forårsager små blodkar til straks koagulerer hvilket resulterer i mindre blødning og hævelse end en traditionel Fedtsugning procedure ville. Ofte, er Smart Lipo udført med patienten stående således at kirurgen er bedre stand til at forme de områder, der skal arbejde.

Kroppen områder

Smart Lipo kan gøres på flere områder af kroppen end traditionel Fedtsugning. Det kan udføres på næsten ethvert område af kroppen, der har lokaliseret fedt områder, herunder talje, hage, indre og ydre lår, bagsiden af halsen, ansigt og arme. Fordi Smart lipo er forårsager ikke en masse hævelse og blå mærker, op til otte separate krop områder kan behandles i en session.

Omkostninger

Omkostningerne for Smart Lipo vil variere af byen, staten og endda læge kontorer. Generelt kan du forvente at skulle betale $1.700 til $4.500 pr. område behandlet. Jo større området er der behov for at blive behandlet, jo højere omkostninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com