Dampbad og infrarød Sauna Thermo Detox

01/03/2012 by admin

Saunaen er en århundreder gamle svenske metode til at varme kroppen ved at sidde i et lille træ værelse varmet af hot rocks, elektricitet eller infrarød energi. Nogle gange tilsættes der vand til damp. Skandinaviske kulturer har traditionelt brugt sauna som en social begivenhed for folk til at slappe af, tale og nyde hinandens selskab. I dag brug damp og infrarød sauna til at slappe af og afvænning din krop.

Hvordan Sauna virker

Enten ved opvarmede sten eller infrarød varme, vil sidder i en sauna ophøje din kroppens kernetemperatur og fremkalde sved. Traditionelt, ville deltagere sidde i saunaen, derefter tage en dukkert i et bad med koldt vand eller rulle i sneen, så tilbage til saunaen og gentage processen et par gange. Moderne sauna deltagerne normalt sidder i saunaen i en periode, og derefter køle af i en bruser eller plunge pool uden at vende tilbage til flere møder i varmen.

Virkningerne på kroppen

Deltagerne i sauna rapport følelse styrket og afslappet bagefter. Nogle har fundet lindring fra sådanne betingelser som kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi, samt kronisk smerter lidelser som leddegigt eller rygsmerter. Deltagerne rapporterer en følelse af generel velvære efter en tur i saunaen, så det kan hjælpe folk med depression og angst.

Sauna vil forårsage du mister salt og vand i form af sved. Forskning er begrænset om fordringer at sauna kan reducere toksiner i kroppen eller release giftstoffer som ammoniak, metaller og syrer. Men sveden forårsager kroppen til at frigive mineraler, selvom deltagerne skal tage sig for at erstatte gavnlige mineraler efter saunaen.

Sauna øger omsætning i kroppen, som sauna deltagere siger, ikke er kun afslappende men rydder kroppen af uønskede giftstoffer. Det er derfor vigtigt at drikke vand før, under og efter en tur i saunaen.

Overforbrug af saunaen kan forårsage dehydrering, kvalme, hovedpine og sløvhed. Hvis du føler dig svag eller kvalmende, eller hvis du har stoppet svedtendens, straks forlade saunaen. Køle af i en bruser og drikke vand eller en elektrolyt udskiftning drik straks.

Advarsler

Undgå at tage sauna, hvis du allerede er eller forsøger at blive gravid, hvis du har forhøjet blodtryk eller en historie af hjerteproblemer, eller hvis du har åndedrætsproblemer. Hvis du er i tvivl, tale med din læge om dine bekymringer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com