Hvordan fungerer selvstændige garvere?

07/23/2010 by admin

Hvad er Self garvere

Selvstændige garvere er en populær måde at modtage en sund, glødende tan uden risiko for UV ray eksponering eller huden kræft. En selvbruner er hovedsagelig en tonet bodylotion, der anvendes på huden. En selvbruner ikke trænger gennem huden eller komme ind i en persons blod stream. Selvstændige garvere kan mørkere hud i op til en uge på grund af dihydroxyacetone eller DHA. DHA er et simpelt kulhydrat, anvendes som en ingrediens i sunless garvning produkter.

Hvordan du anvender selv garvere

For at tan med en selvbruner, er det normalt anbefales til at rense og eksfoliere huden før du anvender garvning lotion. Dette trin kan anbefales til at rense huden af døde celler og kan gøres før professionel spray garvning eller anvender selv garvere derhjemme. Det er bedst at anvende med udgangspunkt i dine fødder og ankler, så Arbejd din vej mod ansigtet. Selvstændige garvere kan anvendes i lag, som hjælper med at undgå striber, og løser eventuelle mangler.

Sådan vask off selv garvere

I tilfælde af striber, tørre selv garvere kan fjernes med en astringerende toner eller tandpasta. Hvis garvning lotion er stadig våde, kan det vaskes af med en våd vaskeklud. Selvstændige garvere mørkere efter tørring, og vaske af enten med regelmæssige organ vask eller bære efter flere dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com