DNA brugen af forsikringsselskaber

03/24/2010 by admin

DNA brugen af forsikringsselskaber

I en 1996 Georgetown University meningsmåling, blev 22 procent af familier adspurgte nægtet sygesikring baseret på genetiske risici. Mens staternes lovgivende forsamlinger begyndte behandler dette spørgsmål i de tidlige 1990ere, vedtaget forbundsregeringen forordning ikke fuldt ud indtil 2008.

Føderale lovgivning

Teknologiske fremskridt i de sidste to årtier af 1900-tallet ansporet behovet for lovgivning for at undgå genetiske forskelsbehandling i sygeforsikring. I USA forbyder genetiske oplysninger ikkeforskelsbehandling Act (GINA) specifikt brug af genetiske oplysninger ved fastlæggelsen af sygeforsikring, herunder både gruppen og private ordninger. GINA blev underskrevet i et lovforslag i 2008 og blev fuldt ud vedtaget i November 2009. Forud for GINA forbudt Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996 (HIPAA) forskelsbehandling på grund af genetik i gruppe forsikringspolicer kun.

Stat lov

Statslige lovgivere begyndte at vedtage genetiske forskelsbehandling love så tidligt som i 1992. I stedet for at forbyde brugen af genetisk information, sigtede mange af disse tilgange forbyder offentliggørelse af disse oplysninger til tredjemand. Men GINA nu angiver de minimumskrav, som alle stater skal overholde. Medlemsstaterne kan vedtage lovgivning ud over GINA, så længe de ikke krænker på eksisterende føderale borgerlige rettigheder love.

Udelukkelser og tilføjelser

GINA behandler ikke genetiske forskelsbehandling af udbydere af liv, handicap eller langvarig pleje forsikring. Mange stater som Californien, har vedtaget love, som også forbyder life og handicap forsikringsselskaber i at diskriminere strengt på prædiktive genetisk information.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com