Symptomer af klor eksponering

09/27/2010 by admin

Symptomer af klor eksponering

Du vil finde klor i enhver behandlede swimmingpool. Nogle mennesker, der ikke udsættes for klor regelmæssigt vil sikkert bemærke nogle symptomer, når de er kommet i kontakt med klor. I det følgende forklares mere om klor, og også hvad du kan forvente at se i vejen for symptomer, hvis du har været udsat for klor.

Bruger

Chlor bruges til mange forskellige ting, men mest almindeligt til svømmebassiner. Klor bruges til sanitære formål og også til at desinficere vandet.

Indånding

Klor opløses i vand og også blegemiddel. Men for at være fuldt eksponeret for klor, ville det højst sandsynligt være resultatet af en utilsigtet spild eller lække et sted. Når klor er ved stuetemperatur, anses det for en gas, derfor kan du nemt blive udsat ved at indånde gas. Lave niveauer af udsættelse for indånding klor kan forårsage bryst, øjne og hudirritationer. Det kan også gøre dig hoste eller har ondt i halsen. Høje niveauer af eksponering for klor kan medføre hvæsen og brystet tæthed (Se ressourcer).

Indtagelse

Klor opløses i vand og indtages er et andet middel til eksponering. Det er meget sjældent, men det er stadig muligt. Hvis dette sker, kan det forårsage beskadigelse af mave-tarmkanalen. Du kan også opleve kvalme og opkastning.

Huden eller øjnene kontakt

Hvis du kommer i kontakt med lave niveauer af klor, kan dine øjne eller hud blive irriteret. Hvis du har højere niveauer af kontakt med klor, kunne det medføre forbrændinger og/eller ulcerationer.

Behandling

De fleste klor engagementer håndteres af rødmen det berørte område. Hvis du fik klor i dine øjne, skylle øjnene med vand. Hvis du spildt nogle på din hud, skyl det meget godt med vand. Hvis du indtaget klor, ikke drikker vand eller fremkalde opkastning. I stedet, få lægehjælp øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com