Leverskade forårsaget af alkohol

04/26/2010 by admin

Leverskade forårsaget af alkohol

Mennesker med leverproblemer eller dem, der er på visse medikamenter bør undgå indtagelse af alkohol, selv om alkohol ikke er årsagen til deres lever problemer. De fleste mennesker, dog kan forbruge en alkoholholdig drik hver dag uden frygt for at forårsage skader på leveren. På grund af rollen spiller leveren i behandlingen af alkohol, storforbrug risiko forårsager sig potentielt omfattende leverskader. Kvinder er mere tilbøjelige til at opleve lever problemer i forbindelse med indtagelse af alkohol, fordi det tager mindre alkohol til at påvirke deres organer.

Typer af leverproblemer

Drukkenskab kan forårsage en person at udvikle fedtlever, alkoholisk hepatitis og alkoholisk skrumpelever. Nogle mennesker med alkoholproblemer vil have alle tre af disse spørgsmål.

Alkoholisk Hepatitis

Så mange som 35 procent af folk, der drikker meget opleve alkoholisk hepatitis eller leverbetændelse forårsaget af indtagelse af alkohol. Denne betingelse kan forårsage mavesmerter, feber og gulsot, og er ikke altid reversibel.

Relaterede problemer

Lever sygdomme forårsaget af alkoholisme kan i sidste ende føre til esophageal blødning, milt udvidelsen, nyresvigt, leverkræft og koma.

Skrumpelever af numrene

Den nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse rapporterer, at skrumpelever er ansvarlig for 27.000 dødsfald om året.

Skrumpelever symptomer

Symptomerne på skrumpelever leveren omfatter træthed, kvalme, tab af appetit, svaghed, opkastning, vægttab, kløe og smertefulde abdominal oppustethed.

Behandling

Behandling af alkohol-relaterede leversygdomme kan ikke begynde, før patienten stopper drikke. Medicin kan bruges til at behandle leverproblemer sammen med specielle diæter som indeholder mange af de næringsstoffer og mineraler lever behov. En levertransplantation kan være nødvendigt, hvis situationen er alvorlig, patienter, der stadig kæmper med alkoholisme ikke er imidlertid sandsynligt at blive godkendt som doneret orgel modtagere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com