Tribal & naturlægemidler medicin anvendelser af Bitter Melon

03/11/2010 by admin

Tribal & naturlægemidler medicin anvendelser af Bitter Melon

Bitter melon, videnskabelige navn Momordica charantia, har været brugt i tribal medicin praksis og naturlægemidler for mange år. Bitter melon kan også kaldes, afrikanske agurk, balsam pære eller bitter centnergræskar. Mens smagen er så bitter som navnet antyder, er de potentielle fordele af forbrugende bitter melon anses af nogle mennesker at være værd at indarbejde denne frugt i deres kost.

Tribal anvendelser

I tribal brug bruges bitter melon ofte som en husråd for mange forskellige lidelser. Bitter melon er brugt som en behandling for dysenteri, colitis, diabetes, feber, tarmproblemer, herunder indvoldsorm, og gulsot. Tribal medlemmer indtager bitter melon på forskellige måder. Spise frugt som en del af en salat eller andre parabol er mest udbredt, men i nogle tilfælde anvendes en saft fremstillet af bitter melon. Ayurvedic medicin praktikere i Indien ordinere bitter melon for patienter, især for forebyggelse af diabetes. Oprindelige Amazonas stammer bruger ofte bitter melon som en behandling og endda som en kur.

Urtemedicin anvendelse

Bitter melon er anvendt i urtemedicin som både behandling og som en forebyggende medicin. Forbindelser i bitter melon frugt kan have antidiabetika, antibiotika, antimutagenic, antioxidant, antiviral, og immunsystemet styrke kvaliteter. Den mest almindelige urtemedicin anvendelse af bitter melon er dets anvendelse som en diabetes forebyggende medicin. Da bitter melon kan have evnen til at sænke blodsukkeret, kan det hjælpe med at forhindre diabetes fra udviklingslande.

Sjældne urtemedicin anvendelser

Mens der ikke er noget endeligt bevis på dette tidspunkt, bitter melon kan helbrede eller forebygge kræft eller HIV-virus, det bruges som en forebyggende for begge sygdomme som nogle naturlægemidler medicin praktiserende læger og patienter. Et bestemt protein, M charantia ribosomet uvirksomme protein, indeholdt i bitter melon frugt kan muligvis hjælpe til at forhindre visse vira, AIDS blandt dem. MAP30 (Momordica anti-hiv Protein) kan hæmmer replikationen af HIV i de hårdest inficerede celler i kroppen og derfor har mulige applikationer i HIV og AIDS terapi, ifølge den amerikanske National Library of Medicine på National Institutes of Health. Det er muligt, at kræft kan forsinket eller forhindret med brugen af bitter melon. Bitter melon juice kan have virkningen at dræbe kræftceller uden at skade raske celler. Dr. Pratibha Nerurkar, associate professor i molekylær biovidenskab og bioteknologi ved University of Hawaii Manoa, udtalte i et interview fra marts 2010 "Jeg tror ikke at det vil helbrede kræft, det vil formentlig forsinke eller måske har nogle forebyggelse."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com