Hvordan du fortælle køn på ultralyd

04/02/2010 by admin

Hvordan du fortælle køn på ultralyd

At have regelmæssige ultralyd er en typisk del af eventuelle graviditet at sikre sundhed og udvikling af dit ufødte barn. En af de mest spændende øjeblikke i en graviditet er at finde ud af barnets køn med en ultralyd på omkring 18-20 uger langs. På dette tidspunkt i din graviditet, kan ultralyd tekniker finde kønsorganer, som beviser fosteret at være en mandlig eller kvindelig. Der er forskellige ting teknikeren vil kigge efter at bevise, at kønnet på fostret.

Instruktioner

• Vent indtil du er mindst 18 uger gravid. Mens det kan være muligt at se kønsorganer af dit ufødte barn før dette tidspunkt, er de fleste køn ultralyd gjort mellem 18 og 20 uger.

• Kig efter tre linjer i mellem benene på fostret. Kvindelige fostre vil vise tre hvide linjer mellem deres ben, som viser tilstedeværelsen af en vagina og vulva.

• Se fosteret fra bunden og finde to ovaler med et mindre fremspring mellem dem for angivelse af en mandlig fosteret. Hvis set fra siden, kan blive fastlagt en mandlig fosteret, hvis sin penis er oprejst i løbet af ultralyd.

• Gentag ultralyd på et senere tidspunkt, hvis resultatet var overbevisende. Selv når du vente til den anbefalede tid at have køn ultralyd, barnet måske ikke være i en position, hvor du kan se mellem sine ben. Skulle dette ske, planlægge en anden ultralyd aftale for en uge eller så senere.

Tips & advarsler

  • Rådgive ultralyd tekniker før tid, hvis du ikke ønsker at se kønnet blot endnu. Teknikeren vil så fortælle dig at dreje hovedet, hvis hun ser tegn på en mandlig eller kvindelig køn orgel og holde oplysningerne til sig selv.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com